Zdjęcia z życia wzięte

Starą cerkiew na wzgórzu

Attachments

• IMG_20250910_151041539_HDR.jpg
    IMG_20250910_151041539_HDR.jpg
    345.3 KB · Views: 31
Tak. Dokładnie kładka nad Sanem w Warze.
Ale jaja, no popatrzyłem na tę rzekę i pomyślałem sobie "wygląda jak San" :antonio:

Bo ja mieszkam nad Sanem, dosłownie kilka kroków od rzeki. Całe życie nad tą rzeką spędziłem i kiedy zobaczyłem Twoje zdjęcie to normalnie takie skojarzenie, łoooo :antonio:

Ale jaja, no popatrzyłem na tę rzekę i pomyślałem sobie "wygląda jak San" :antonio:

Bo ja mieszkam nad Sanem, dosłownie kilka kroków od rzeki. Całe życie nad tą rzeką spędziłem i kiedy zobaczyłem Twoje zdjęcie to normalnie takie skojarzenie, łoooo :antonio:
Jak to mój przyjaciel( wędkarz) San, sanowi nie równy. Czasami nawet na Osłąwie większa woda jest jak dobre opady są, A akurat zdjęcia są z mojej perspektywy z pogórza Dynowskiego.

Jak to mój przyjaciel( wędkarz) San, sanowi nie równy. Czasami nawet na Osłąwie większa woda jest jak dobre opady są, A akurat zdjęcia są z mojej perspektywy z pogórza Dynowskiego.
Wiadomo, ale jak wejdziesz na most koło mnie i spojrzysz wzdłuż biegu rzeki to lewy brzeg jest niemal identyczny, prawy zresztą też, a nawet meandry się tak samo układają :beczka:

Znalazłem foto. Byłem tam w okolicach 2000r.
edit: przyjechałem tym białym maluszkiem w tle :)
Niemożliwe żeby to był 2000! Przecież wtedy komputery miały wybuchnoć.
A czy próbowaliście rozbujać kładkę z jedną osobą na środku?

120-lecie linii wąskotorowej Prawy Brzeg Wisły - Sztutowo. Fajnie było się przejechać składami prowadzonymi przez parowozy i poczuć ten zapach dymu. :antonio:
Świetnie zorganizowana impreza przez pasjonatów. Frekwencja dopisała mimo przeciętnej pogody. Zdecydowanie warto było się wybrać dzisiaj do Stegny.
1759686624200.png

1759686727517.png

1759686763367.png

Back