Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyżby jakaś bieszczadzka cerkiew?Starą cerkiew na wzgórzu
Cerkiew w Uliczny nad SanemCzyżby jakaś bieszczadzka cerkiew?
Byłem w zeszłym roku w jednej podobnej w Smolniku.
Górka Ursynowska?
Żuławy wiślaneGórka Ursynowska?
Czy to jest Podkarpacie? Chyba tam kiedyś byłem
Ładne zdjęcie
Tak. Dokładnie kładka nad Sanem w Warze.Czy to jest Podkarpacie? Chyba tam kiedyś byłem
Bytom i RybnikCo to za lokacje?
Ale jaja, no popatrzyłem na tę rzekę i pomyślałem sobie "wygląda jak San"Tak. Dokładnie kładka nad Sanem w Warze.

Jak to mój przyjaciel( wędkarz) San, sanowi nie równy. Czasami nawet na Osłąwie większa woda jest jak dobre opady są, A akurat zdjęcia są z mojej perspektywy z pogórza Dynowskiego.Ale jaja, no popatrzyłem na tę rzekę i pomyślałem sobie "wygląda jak San"
Bo ja mieszkam nad Sanem, dosłownie kilka kroków od rzeki. Całe życie nad tą rzeką spędziłem i kiedy zobaczyłem Twoje zdjęcie to normalnie takie skojarzenie, łoooo![]()
TatryCo to za lokacje?
Wiadomo, ale jak wejdziesz na most koło mnie i spojrzysz wzdłuż biegu rzeki to lewy brzeg jest niemal identyczny, prawy zresztą też, a nawet meandry się tak samo układająJak to mój przyjaciel( wędkarz) San, sanowi nie równy. Czasami nawet na Osłąwie większa woda jest jak dobre opady są, A akurat zdjęcia są z mojej perspektywy z pogórza Dynowskiego.

Czyli szanowny użytnownik z Błoni albo z WójtostwsaWiadomo, ale jak wejdziesz na most koło mnie i spojrzysz wzdłuż biegu rzeki to lewy brzeg jest niemal identyczny, prawy zresztą też, a nawet meandry się tak samo układają![]()

Niemożliwe żeby to był 2000! Przecież wtedy komputery miały wybuchnoć.Znalazłem foto. Byłem tam w okolicach 2000r.
edit: przyjechałem tym białym maluszkiem w tle :)
z tego co pamietam to nie było bujania tylko skakanie :)Niemożliwe żeby to był 2000! Przecież wtedy komputery miały wybuchnoć.
A czy próbowaliście rozbujać kładkę z jedną osobą na środku?