Uller
Bellator Heavyweight
Głupie chuje powinni Cię w spokoju zostawić.Powiem wam, że wyjątkowo na ten sezon zrobiłem taką formę, że aż się ludzie poschodzili !!
View attachment 127107
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Głupie chuje powinni Cię w spokoju zostawić.Powiem wam, że wyjątkowo na ten sezon zrobiłem taką formę, że aż się ludzie poschodzili !!
View attachment 127107
Jak zacząłem warczeć i onanizowac sie perwersyjnie to w koncu sobie poszli.Głupie chuje powinni Cię w spokoju zostawić.
Dziwne, bo jak ja się onanizuję perwersyjnie, to ci w pierwszych rzędach bilety sprzedająJak zacząłem warczeć i onanizowac sie perwersyjnie to w koncu sobie poszli.
Ależ to musi wjeżdżać z czosnkowymWczoraj wieczorem suczka sąsiada wyprowadziła szczeniaki a dzisiaj z rana taki widok pod moim samochodem.
View attachment 127384
Pamiętam całe podwórko powtarzało ten ruch w przyosiedlowym parku jak się bawiliśmy za łepka, po obejrzeniu, tylko karabiny nie te...Karabin naładowany..![]()

Jedna stacja metra i dwa różne widoki View attachment 128643View attachment 128644
Właśnie sprawdziłem, słabo widać.
Ja myślałem że to trans :)Właśnie sprawdziłem, słabo widać.
W każdym razem na pierwszym zjęciu jest gruby paszkwil praktycznie w negliżu a na drugim śliczna i zgrabna dziewczyna.
weź jutro zaćmienie zrób

A to nie jest dziś ?weź jutro zaćmienie zrób
![]()
Jutro, stara też się zajebała w akcji i mówi czekam na zaćmienieA to nie jest dziś ?
Tak zrobiłem fotkę dla fanu bardziej...

Samsung automatycznie ulepsza zdjęcia księżyca.
Tutaj robiłem moim starym s23 w stanie po spożyciu i też jako tako wyszło.Samsung automatycznie ulepsza zdjęcia księżyca.
Tak czy inaczej s25 robi zajebiste zdjęcia.