DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Mrozumiauem. Dzikie.Kurwa autokorekta odjebala maniane w wiadomości powyżej oo nie chce mi się tego zmoenica , pewnie zrozumiesz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mrozumiauem. Dzikie.Kurwa autokorekta odjebala maniane w wiadomości powyżej oo nie chce mi się tego zmoenica , pewnie zrozumiesz.
Autokorekta:Kurwa autokorekta odjebala maniane w wiadomości powyżej oo nie chce mi się tego zmoenica , pewnie zrozumiesz.
Lekcja życia od natury. Czasami może się wydawać, że jest bardzo chujowo, ale nie znamy dnia ani godziny kiedy w naszym życiu pojawi się ktoś ważny.View attachment 62834
Wolnościowiec

Mrozumiauem. Dzikie.
Przyznaję się bez bicia najebałem się pięknie, pierwszy dzień w PolsceAutokorekta:
![]()

Na ile przyjechałeś? Jakieś konkretne plany?Przyznaję się bez bicia najebałem się pięknie, pierwszy dzień w Polsce![]()
![]()

Pałlo Koelo na jakiego nie zasługujemy.Lekcja życia od natury. Czasami może się wydawać, że jest bardzo chujowo, ale nie znamy dnia ani godziny kiedy w naszym życiu pojawi się ktoś ważny.
View attachment 64200
Kurwa, ale wzniośle![]()
Brzmi jak coming out…Lekcja życia od natury. Czasami może się wydawać, że jest bardzo chujowo, ale nie znamy dnia ani godziny kiedy w naszym życiu pojawi się ktoś ważny.
View attachment 64200
Kurwa, ale wzniośle![]()

Ciekawie postrzegasz światBrzmi jak coming out…![]()

Szanowny kolego. Już obiaśniam.
Szanowny kolego. Już obiaśniam.
To parafraza słynnego dowcipu, celem podkreślenia wielkości i smakowitości ryby tejże, którą to upolowałem w Gdyni i pierwszy raz w życiu zjadłem ze smakiem wspólnie z szanowną małżonką i córką.
Coś kurwa niejasne.

Po co ta agresja w piatek?Szanowny kolego. Już obiaśniam.
To parafraza słynnego dowcipu, celem podkreślenia wielkości i smakowitości ryby tejże, którą to upolowałem w Gdyni i pierwszy raz w życiu zjadłem ze smakiem wspólnie z szanowną małżonką i córką.
Coś kurwa niejasne.
Masz jakiś problem w ten piatek?Po co ta agresja w piatek?
Masz jakiś problem w ten piatek?

Macie jakieś ciężkie poczucie humoru w ten piątek.
Chyba pomyliłeś odwagę z odważnikiem kolego.

Ludzie tym zwierzęta karmią

Tego so caue pułki.Ludzie tym zwierzęta karmią![]()
W sklepach zoologicznych teżTego so caue pułki.

Jest możliwe ale tam jest napisane "Osoby uczulone na skorupiaki... "Ludzie tym zwierzęta karmią![]()

osoby uczulenioweJest możliwe ale tam jest napisane "Osoby uczulone na skorupiaki... "
Przysmak dla karatedzbana i jego gromadki
![]()

Na10 dnijakimś wypizdoeiebn , zwanyme ceziowkea fajnie ejestNa ile przyjechałeś? Jakieś konkretne plany?![]()
Na kijaś siedzięć dniuf. Fceziówce zdej. Zdej bżode fchuj.
Na10 dnijakimś wypizdoeiebn , zwanyme ceziowkea fajnie ejest

Na10 dnijakimś wypizdoeiebn , zwanyme ceziowkea fajnie ejest