zawodowy kickboxing w Polsce

Przecież K-1 w Polsce w medialności jest na poziomie polskiej koszykówki to co ja mam się wstydzić, że nigdy nie znałem Batry.

a kiedyś koszykówka była mega popularna w Polsce, sam pamiętam końcówkę '90 i początek '00. Wszyscy wtedy interesowali się meczami Śląska, Anwilu, Prokomu. Batra nie jest żadnym wybitnym zawodnikiem, to że jego nie znasz to żaden wstyd.

W ten weekend kolejna gala strike king. Czy ktokolwiek o niej słyszał, mam na mysli promocję? Nawet na ich stronie nic nie jest zaktualizowane, dalej sponsorzy, plakaty i trailer gali nr 4 z Trzebnicy.

Tak samo miał być wielki finał turnieju o 100k i chyba nic z tego nie wyszło, bo w pewnym momencie po prostu przestali o tym wspominać.

Czy jest inaczej? Może nie doczytałem, ale kolejna gala która wygląda na przykrywkę.

W ten weekend kolejna gala strike king. Czy ktokolwiek o niej słyszał, mam na mysli promocję? Nawet na ich stronie nic nie jest zaktualizowane, dalej sponsorzy, plakaty i trailer gali nr 4 z Trzebnicy.

Tak samo miał być wielki finał turnieju o 100k i chyba nic z tego nie wyszło, bo w pewnym momencie po prostu przestali o tym wspominać.

Czy jest inaczej? Może nie doczytałem, ale kolejna gala która wygląda na przykrywkę.
Zawodnik turniejowy dostał kontrakt z one.

Zawodnik turniejowy dostał kontrakt z one.
Dzięki za odpowiedź. Doprecyzuj proszę czy chodzi o to, że w zamian 100k dostał kontrakt, czy w międzyczasie dostał kontrakt i posypał się przez to turniej?

Dzięki za odpowiedź. Doprecyzuj proszę czy chodzi o to, że w zamian 100k dostał kontrakt, czy w międzyczasie dostał kontrakt i posypał się przez to turniej?
Jeden w międzyczasie dostał kontrakt drugi wypadł bo kontuzja czy coś i pojedynek się nie odbędzie.

Back