Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Bas Rutten też się dobrze trzyma![]()
On jest 65 rocznik mordeczkochyba dobra bomba wjechała, bo parę lat temu narzekał, że mu bardzo zdrowie siadło i słabo się poruszał

ale kilka lat temu ruszał się jak inwalida. Nie wiem, może kręgosłup jebnął i zoperowali albo jakieś endoprotezy wjechały?On jest 65 rocznik mordeczko![]()
Rosyjskie wspomaganieale kilka lat temu ruszał się jak inwalida. Nie wiem, może kręgosłup jebnął i zoperowali albo jakieś endoprotezy wjechały?

Pierdolenie bokserów w dużych rękawicach co nigdy na głowę nie zostali postawieni. Zapasy i Judo są zabójcze na asfalcie, betonie, kostce czy twardej ziemi.,,Zapasy nie działają na ulicy", a teraz pomyślcie sobie jak by ktoś takiego słaba zapierdolił na solówie albo jakieś awanturze, mogła by być nawet kostnica
Ten drugi to mistrz olimpijski 74kg, więc jakieś 20kg różnicy
Ten drugi to mistrz olimpijski 74kg, więc jakieś 20kg różnicy
Może i takMordo Ty nie pomyliłeś chłopa z Zhamalovem? Bo to nie jest on, to jest chłop co walczy w mma trenuje razem z Khamzatem sparował również z Armanem, Elmurzaev się zwie

Oni tam wszyscy tacy sami :DMordo Ty nie pomyliłeś chłopa z Zhamalovem? Bo to nie jest on, to jest chłop co walczy w mma trenuje razem z Khamzatem sparował również z Armanem, Elmurzaev się zwie
To prawdaOni tam wszyscy tacy sami :D
Jak bym siebie w lustrze widziałNabity jak dwa gieta na raz we wiaderko
Klasyk+brudny boks to potężna broń (styl Couture'a i jemu podobnych).No właśnie to jest temat dyskusyjny, dużo osób mówi że klasyk lepszy pod mma, ale ja się z tym nie zgadzam bo jednak zejścia w nogi i różne kotły z wolniaka są w mma w chuj potrzebne co pokazała chociażby walka Gamrota z Armanem