Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U nas zarówno judo jak i zapasy są skazane na wymarcie: betonowe łby i leśne dziady w związkach pracują nad tym od lat.Smutne jest to, że taka postać nie może być w żaden sposób jakoś "wykorzystana" do próby odbudowania zapasów, ale cóż tu potrzebna by była cała machina, a przede wszystkim worki pieniędzy...
Co się tam w 4:11 odjebało to
Świetny kanał.

Ale na trening czy na rozmowe?Udało mi się skontaktować z trenerem Robertem![]()

Dlatego zawsze mnie rozpierdala, jak ktoś mówi, że zapasy są siłowym sportem. Bo wystarczy tylko pomyśleć, jaką technikę trzeba mieć na tip top, żeby posadzić na dupę takich nabitych gości jakich się widzi na mistrzostwach.I taka analiza "myczków" to jest to !
Na rozmowę. Ale jakby była kiedyś okazja nauczyć się czegoś od trenera to jestem pierwszy w kolejce hehe.Ale na trening czy na rozmowe?![]()
W TV nie ma obecnie, ale na stronie UWW masz live stream ze wszystkich większych imprez:Można w polskiej telewizji gdzieś obejrzeć dobre zapasy? Czy tylko Flograpppling?

Pewnie zależy od klubu, do uniwersyteckich nie wejdziesz z ulicy, bo tam rekrutują z liceów, natomiast jest masa komercyjnych trenerów.Jak to oglądam to chciałbym kiedyś móc pojechać do jankesów na jakiś czas, żeby potrenować tylko zapasy.
Tam nie ma problemu z tym, żeby taki koleś z ulicy wpadł na salę i potrenował ? Podejrzewam, że płacisz i jest spoko ?
Faktycznie ilość tych detali jest szokująca, praktycznie wszystko ma znaczenie...Ja pierdolę, że u nas nie ma gdzie tego robić.
Przegapiłem.jak komus sie nudzi to na yt sportzona sa mistrzostwa polski w zapasach juniorow @Jakub Bijan
Może lepiej markerem na niefirmowej koszulce napisać zapasy?Extreme Hobby wypuściło linię ciuchów z motywami zapaśniczymi. Wcześniej były rashguardy i trykoty, teraz doszły też całkiem fajne t-shirty. Nie to, żebym reklamował naszego głównego sponsora, ale jeśli ktoś chce wesprzeć zapasy, to taki sposób też jest dobry: pokazać, że jest popyt. W zasadzie to najlepszy sposób, bo jedna osoba skora do wydania pieniędzy na dany sport > 10 osób piszących komentarze w sieci.
![]()
Jak ktoś chce, to może sobie nawet markerem na gołej klacie napisać.Może lepiej markerem na niefirmowej koszulce napisać zapasy?
Wolałbym na plecach, ale nie dosięgnęJak ktoś chce, to może sobie nawet markerem na gołej klacie napisać.