No to jest bukmacherka, ja się za boga na pewno nie uważam, są wzloty i upadki. Na ostatniej gali typowałem np. Cerrone i Werduma, gdzie więkoszość typowała w faworytów, więc nie powiedziałbym, że aż tak źle ze mną. Ale zgadzam się, przeciętnie ostatnio idzie.
haha, ja pierdole, moze kasujmy tutaj takie posty? dac jakiegos moderatora wylacznego komus kto tu zaglada i niech wypierdala takie hejtery? bo to denerwujace, komus nie idzie, jedziemy dalej, po chuj wypominanie i pisanie takich idiotycznych rzeczy? trolling trollingiem, ale takie najazdy nie powinny byc tolerowane.
Widziałem na fightmetricu, że Brenneman miał dwa obalenia, czyli dobrze podejrzewałem, że będzie lepszy zapaśniczo. Pewnie jeszcze poddań szukał. :-) Gdyby nie ta krucha szczęka. ;)
ta jego krucha szczeka sprawia, ze jakbym byl jego znajomym to prosilbym go o skonczenie z tym zawodem. przeciez to nie ma opcji na najwyzszym poziomie wystepowac z taka glowa. eh.
On nie zapowiadał w jakimś wywiadzie, że jak przegra to kończy karierę? Z UFC i tak go zwolnią, więc może już sobie daruje. Strasznie szklany gość, coś jak T.J. Waldburger
PS. Ktoś oprócz mnie jest na minusie po tej gali? Ze słów Kawaguchiego wynika, że tylko ja jestem w plecy...
Kawaguchi. opanuj się, a jak masz pisać złośliwie, to może odpuść sobie ten temat. Już to przerabialiśmy nie raz. Bukmacherka to wzloty i upadki, a samo MMA to w pewnej mierze spora loteria.
pisalem msg juuz na fb, ale w sumie ogarnalem sie, ze troche ze mnie drama queen - mimo to - takie pisanie jest kompletnie niepotrzebne. rozumiem zjebac kogos za granie Bellatora (hehe!), ale ruganie po sobie jak ktos przegra - bez sensu.
Grubo nie wchodziłem. Wszystkie kupony za 15. Ale i tak jest megasatysfakcja, że trafiłem Rumble'a!!! Gala +12, dwa kupony weszły (Rumble i Jones-Benavidez-Gomi), a dwa nie (Castillo-Fili i Medeiros). Bez szału, ale jestem bardzo zadowolony.
-71,co najlepsze kupon o kotry najwiecej sie bale wchodzi bez problemow ,
kawaguchi@ Szadego kazdy pyta o typy bo jako jeden z niewielu na pojecie i doswiadczenie w graniu,nie kazdemu chce sie analizowac walki i nie kazdy ma na to czas ,wiec sie nie pluj do Szadego i nie graj jego typow i tyle.
do nastenej gali ,juz wyczekuje kursu na Browna jak bedzie ok 2.5 to leci za ok100
Weszło 2/8. Ogólnie nie jest tragicznie, -90zł. Filli i Davis zawiedli, którykolwiek by wszedł i byłby ładny plus. Szczególnie ten Filli, bo ładnie sobie radził... W maju będą 4 gale UFC, 3 Bellatora, KSW. Janusz wróci na zwycięski tor. :-)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.