Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Jones, Benavidez, Davis, Rockhold, Medeiros, Castillo, Filli i Beal? Do zrobienia! Każdy typ się broni. :-)

Szady, jak ja wygram $, a Ty koszulkę od Beneila, to chcę gościnny udział w analizach betsafe! :-)

@baju

No Bartuś, jednak nie jesteś atletycznym Murzynem, ale i tak możemy zostać przyjaciółmi.

Są już kursy na Brown - Silva. Matt underdogiem za 2.30 : O

Ja w to jestem skłonny wejść dychą, ale do momentu, aż postawię pewnie już Eryczek "hype jak stąd do Radomia" Silva będzie underdogiem :(

Spektakularna wtopa. :-) Nadzieja w Borysku na KSW :D

Pietagoras, proszę ochrzań mnie za "zdradę" Correiy...

oj Szady bardzo kiepsko osttanio z tobą :)

w sumie co gala zostajesz zapytywany o walki jak bys był niewiadomo jakim bogiem w typowaniu a rzeczywistosc jest kompletnie inna ;)

No to jest bukmacherka, ja się za boga na pewno nie uważam, są wzloty i upadki. Na ostatniej gali typowałem np. Cerrone i Werduma, gdzie więkoszość typowała w faworytów, więc nie powiedziałbym, że aż tak źle ze mną. Ale zgadzam się, przeciętnie ostatnio idzie.

-45 zł. Davis pogromca kuponów trafia na moją czarną listę.
A miało być tak pięknie. Amerykański sen, dziwki, rolexy i czipsy z biedronki.

haha, ja pierdole, moze kasujmy tutaj takie posty? dac jakiegos moderatora wylacznego komus kto tu zaglada i niech wypierdala takie hejtery? bo to denerwujace, komus nie idzie, jedziemy dalej, po chuj wypominanie i pisanie takich idiotycznych rzeczy? trolling trollingiem, ale takie najazdy nie powinny byc tolerowane.

ZGLASZAM DO PROKURATURY.

Widziałem na fightmetricu, że Brenneman miał dwa obalenia, czyli dobrze podejrzewałem, że będzie lepszy zapaśniczo. Pewnie jeszcze poddań szukał. :-) Gdyby nie ta krucha szczęka. ;)

ta jego krucha szczeka sprawia, ze jakbym byl jego znajomym to prosilbym go o skonczenie z tym zawodem. przeciez to nie ma opcji na najwyzszym poziomie wystepowac z taka glowa. eh.

On nie zapowiadał w jakimś wywiadzie, że jak przegra to kończy karierę? Z UFC i tak go zwolnią, więc może już sobie daruje. Strasznie szklany gość, coś jak T.J. Waldburger

PS. Ktoś oprócz mnie jest na minusie po tej gali? Ze słów Kawaguchiego wynika, że tylko ja jestem w plecy...

Kawaguchi. opanuj się, a jak masz pisać złośliwie, to może odpuść sobie ten temat. Już to przerabialiśmy nie raz. Bukmacherka to wzloty i upadki, a samo MMA to w pewnej mierze spora loteria.

pisalem msg juuz na fb, ale w sumie ogarnalem sie, ze troche ze mnie drama queen - mimo to - takie pisanie jest kompletnie niepotrzebne. rozumiem zjebac kogos za granie Bellatora (hehe!), ale ruganie po sobie jak ktos przegra - bez sensu.

baju

Grubo nie wchodziłem. Wszystkie kupony za 15. Ale i tak jest megasatysfakcja, że trafiłem Rumble'a!!! Gala +12, dwa kupony weszły (Rumble i Jones-Benavidez-Gomi), a dwa nie (Castillo-Fili i Medeiros). Bez szału, ale jestem bardzo zadowolony.

duke+jj (przed czasem)3.22-----------

mederios2.75-----------

jj+rockhold+filli 2.18----------

beal+gomi2.49++++++++++++

benvidez+jj+davis2.16-------

1na5 ,fatalna gala

-71,co najlepsze kupon o kotry najwiecej sie bale wchodzi bez problemow ,

kawaguchi@ Szadego kazdy pyta o typy bo jako jeden z niewielu na pojecie i doswiadczenie w graniu,nie kazdemu chce sie analizowac walki i nie kazdy ma na to czas ,wiec sie nie pluj do Szadego i nie graj jego typow i tyle.

do nastenej gali ,juz wyczekuje kursu na Browna jak bedzie ok 2.5 to leci za ok100

Bąsa i Luka zapożyczyłem do dwoch wygranych dubletów z kosza i tenisa.kupon bąs ponizej 5 rund+davis postawiony w ostatniej chwili w plecy.co nagle...

Weszło 2/8. Ogólnie nie jest tragicznie, -90zł. Filli i Davis zawiedli, którykolwiek by wszedł i byłby ładny plus. Szczególnie ten Filli, bo ładnie sobie radził... W maju będą 4 gale UFC, 3 Bellatora, KSW. Janusz wróci na zwycięski tor. :-)

Back