Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

która to była gala w brazylii co wszyscy prawie trafili w typerze ? takiej życzę : D

Belfort-Rockold on FX : )

Moje dwa kupony na jutrzejszą gale :

1) Francisco Trinaldo vs. Piotr Hallmann - 2 (3.60)
Joseph Benavidez vs. Jussier Formiga - 1 (1.22)

Stawka - 50 zł, AKO - 4.39

2) Glover Teixeira vs. Ryan Bader - 1 (1.23)
Joseph Benavidez vs. Jussier Formiga - 1 (1.22)

Stawka - 300 zł, AKO - 1.50

Nie znam muszej, ale przegrana z Dodsonem i McCallem chyba nie jest jakąś ujmą? Co prawda sam za namową postawiłem na Benavideza. Cóż, aby tylko nam nie zwalił kuponów ;)

@ridz jak chesz obstawić Hallmana w naziemnym to w Fortunie jest. Tak poza tym to w mojej opini z naziemnych to najlepszy buk.

Mi sie wydaje ze Formiga jakas niespodzianke moze sprawic. Brazole u siebie maja +10 do wszystkiego :D

@Puczi, @mat01

Z trzech "pewniaków", które są tutaj najczęściej obstawiane - Souza, Teixeira, Benavidez, właśnie ten ostatni wydaje mi się najpewniejszy. Joseph jest pogromcą Winelanda i McCalla, a z mega kotem jakim jest Demetrious Johnson stoczył bardzo wyrównany bój. Da Silva nie jest słabym zawodnikiem, ale brak mu argumentów na Benavideza - zapaśniczo jest dużo słabszy, stójkowo chyba jeszcze bardziej. Joseph też nie został nigdy poddany. Jedyną szansą jest chyba faktycznie jakiś brazylijski cud. :)

Szady

Wszystko rozumiem ;) Gdyby ta gala byla w juesej to bym sie nie zastanawial bo to az 20% lokata. Ale skoro jest w Brazylii to ta lokata jest dla mnie bardziej jak granie na gieldzie i wole postawic na dwoch underdogow (Piotr i Okami)

postawiłem te 5 dyszek, wziąłem wolne i pakiet :D

teraz tlko odliczam godziny i wkręcam sobie atmosfere :D

waRRR Piotrek !

a co do benavideza to może go tylko zaskoczyć jakaś wkrętka prosto na nogę...

Ja tą galę pograłem tak bardziej dla sportu, bo ostatnio jestem na fajnym plusiku na bukmacherce (głównie US OPEN). I tak po dyszce poszło na :

Okamiego, Troenga, Martinsa, Marcos Vinicius, Trinaldo/Hallman over 1,5 rundy.

Do tego za 5 złotych :

Dubel Jorge i Spencer/Villefort under 2,5 r. , singiel Arantes.

za 3,30 Formiga i za 4 złote Zefarino.

Miałem jeszcze w małym tasiemcu Glovera Teixeire, ale ów tasiemiec zjebała reprezentacja polski w koszykówce po przegranej z Gruzją.

Okami (3.10!!!)+Benavidez (1.22) za 25 (3.78).

Pograłbym Hallmana ale za dużo staciłem na 164 :(

Zagrałem kupon po kursie łącznym 5,62:

Glover @1.25

Jacare @1.36

Bagautinov @1.30

Jorge @1.40

Benavidez @1.16

Arantes - Souza over 1.5 rundy @1.58

Długo Cię nie było gwidonek i Twojego grania za tysiące złotych :) Dobrze, że wrzucasz typ przed galą, a nie po fakcie. Props.

nie było mnie, bo rzadko można znalezc tutaj cos ciekawego (bez urazy oczywiscie, sam tez raczej niewiele wnosze do tematu)

powaznie, mozesz sprawdzic, tez mialem to stawiac ale kurs 1.75 to jakis smiech na sali :|

Back