Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Jeżeli miałbym stawiać coś na Caina czy JDS'a - to postawiłbym przez KO,TKO lub DQ - kursy sa większe,a walka na 90% skończy się w któryś z tych sposobów. Na Caina jest nawet 3.70.

czasem te KO i TKO sa mega podobne i balbym sie akurat stawiac co oni sobie tam wymysla wpisac w rubryczce. wiem tylko, ze na pewno postawie na Cain'a, w sumie tylko po to wplacalem hajs jakikolwiek, ale kusily inne troche. :p

no to czaje, to te handi nie takie glupie, nie gralem tego nigdy w sumie, bo wlasnie nie bylem pewien. oby jeszcze jakies 3 bramki padly i bedzie okej. :<

aa, no chyba, ze tak, to moze sie skusze nawet wlasnie na to, wygrana Caina czysta chyba 2,50, a nie wierze, ze dojdzie do decyzji. ;)

@gwidomek, ale nie sądzisz ze w tym przypadku lepiej postawic na JDSa i zgarnąć chociaz te stówkę, niz na Caina i przejebac kaskę? Kurs jest słaby moze ale postawiłem na niego niecałe dwie stówki ;)

przejebac kase to mozna wlasnie na stawianiu na JDS. (podkrecam!!! :-))

Cain to wygrywa! ostatnio jakos mam dobre przeczucia. :)

Ewentualnie można postawić Juniora przez KO Za 2x większą sumę,niż Caina przez KOitd. i co się nie stanie to i tak jesteśmy na plus, bo tutaj innego wyjścia nie będzie :)

Np. JDS za 200 zł x1,9 =380zł

Cain za 100 x 3,7=370 zł.

Łącznie postawiliśmy 300zł, a zysk jest zależy kto wygra 70 lub 80 zł :)

czy naprawde tak trudno ocenic stosunek ryzyko/zysk w tej walce?

chcecie grajcie sobie na jds, nawet gdybym byl przekonany ze wygra bym nie postawil bo mnie takie kursy nie interesuja

dobra 100 na JDS leci, nie będę do niego nic dokładał, zawsze w razie czego 5 dyszek do przodu, c' nie ? :)

lepiej doloz na Caina, bo z takim singlem bedziesz 100 do tylu. (meksykanska krucjata ciag dalszy! :-))

baju ile tam postawiłeś na ten Anderlecht i ile zysku ?:)

Ja nie widzę innej możliwości niż JDS by KO

tylko 15, troche sie balem jednak. kurs byl 3,30 bodajze wiec na czysto ponad 3dyszki. z 25 zrobilem 85 w te 2dni teraz, na ufc bedzie. wstyd tu gadac o stawkach typu 10zl kiedy gwizdonek zapierdala z tysiacami, haha. :-)

taki jest plan, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. kiedys tasiemce jak debil napierdalalem i nie wychodzilo, zaczalem grac single/double i wychodzi nawet okej. moze jakis kredyt u gwizdonka jebne i pomnoze tysiaczka? :>

Fakt :D nie doczytałem ;/ wg mnie tez jakies ryzyko jest bo o ile w walkach tych panow wlasciwie z kazdym obastwailbym na KO o tyle w tej walce jak JDS nie znokautuje Caina w pierwszych 3 rundach to obawiam się ze moze byc to walka, ktora dotrwa do decyzji, mało to prawdopodobne ale zawsz emozliwe wiec szkoda by bylo tych trzech stowek... choc wydaje sie ze to jedna z walk, w ktorych nokaut jest po prostu wiecej niz pewny i wisi w powietrzu. Po rpstu zbyt agresywnie walczacy zawodnicy zeby było inaczej.

dokladnie, z jednej strony zawsze szukajacy KO JDS, z drugiej Cain ktory najczesciej miazdzy przeciwnikow na obu plaszczyznach, maja 5 rund - bardzo male szanse na decyzje. do soboty jeszcze jest czas, mozna pomyslec. :)

Junior Dos Santos - Cain Velasquez : Rundy powyżej/poniżej
powyżej 1.5
1.75 < ---
poniżej 1.5
1.96

typuje 2-3 rnd a może i wygraną Caina przez dec

Nigdy nie ma 100% Poobstawiasz jeszcze trochę to zrozumiesz :P Tak czy siak powodzenia życzę !

Zastanaiwam się nad zagraniem poniżej 2,5 rundy w walce Varnera z Guillardem po kursie 1.58 albo na zwycięstwo tego pierwszego - kurs 2.1.

Wcześniej byłem przekonany do postawienia na Okamiego, ale teraz sam już nie wiem.

to ile jest na Melvina? :o

Okami dla mnie niepewny.

jak mozna byc czegos pewien na 100% w mma? szczegolnie w takiej walce? :)

Amen, uwierz mi, że nie obstawiam od tygodnia :) siedzę w tym pare lat. Po prostu moim zdaniem Cain nie zagrozi Juniorowi, a że kurs dość ciekawy to zagrałem na 2 kuponach.

Ja obstawiłem Juniora, Lauzona, Okamiego, Boetscha i Varnera.
Tens wydaje mi się, że Guillard vs Varner under 2.5 jest dosyć bezpieczne, bo albo Melvin ustrzeli Varnera (który jednak ma dosyć mocną szczękę), albo znowu odklepie.

Back