Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

mozna grubo zarobic bylo :D

a ja zamiast brac handi -4 -5 -8 to sie zdecydowalem dopiero na -13 w rogach za 2,5

teraz over 24,5 za 2.75 jest, tylko nie wiem czy utrzymaja to tempo, bo troche w 1 polowie przesadzili z tymi roznymi. ;)

powinno byc OK jesli toten bedzie dalej cisnal

ale jakbym mial handi -4 albo -8 chocby, bylbym spokojniejszy:D

nie obstawilem, bo mi unibet blokowal jakos dlugo, ale widze, ze dobrze wyszedlem. teraz zastanawiam sie tylko czy czysciocha 1 na stoke dac.. :)

co dales z rogami stoke? ja zlapalem jeszcze na live przy 1-1 kurs na stoke 3.8, minute pozniej bramka. :)

oby utrzymali do konca, w tym sa dobrzy.

stoooke city biatchez! chujowo, bo obstawilem za grosze w ostatniej chwili, ale zawsze bedzie za co stawiac. jak ktos tutaj skutecznie mnie czytal dzis to fajne kursy powchodzily nawet. oczywiscie to dopiero 50minuta, jeszcze sie moze duzo zdarzyc. :)

passa sie skonczyla ;-)

podsumowujac dzis

+950zl

+1500zl

-1000zl

wiec nie jest zle, nba nie gram nie moja bajka, dobrej nocy ;-)

Po co ziomuś ty do pracy chodzisz :) ... wiadomo, że nigdy nie jest tak dobrze ... ale dniówka 1450 to naprawdę zajebista sprawa pozdro :)

jakies opinie o rockets'ach dzisiaj? ten kurs naprawde kusi. w sumie czekam na uefo zeby mnie troche 'namowil'. :-)

edit: lekka heca, zdjeli zaklad na unibecie. ;)

Sorry szeryfie, byłem na hobbicie. Ja osobiście zagrałem dziś na Washington+Minnesote+Knicksów. Ale zagrałem to sobie za 3 złote (kurs coś ponad 4), tak zeby miec ewentualnie wiecej na obstawianie gali z i jdsem.

Jeszcze uargumentuje czemu na wilków zagrałem - bo to bardzo solidny zespół, a Rakiety muszą oklapnąć prędzej czy później, bo ostatnio w każdy meczu grają na 200%.

myslalem nad Knicksami, ale jak sie pojawily rakiety na unibecie to pyknalem singla, zobaczymy, narazie jest mocno wyrownanie. :)

jak film? dorownal oczekiwaniom?

Byłem z trzema osobami towarzyszącymi - więc powiem tak :

Ja -człowiek który uwielbia film "władca pierścieni" . Dla mnie hobbit był bardzo fajny, ale nie spektakularny (chociaż jak tak teraz myślę, to obejrzałbym jeszcze raz)

Mojej dziewczynie, która lubi władce pierścieni , ale nie jest fanką,hobbit bardzo się podobał.

No i było jeszcze dwóch kumpli, fani WP i byli zachwyceni.

Ogólnie to zrozumiem jak komuś film się nie będzie podobał, bo jest specyficzny, no ale to zdecydowanie mój klimat i polecam. A i jeszcze przestrzegam przed pryzmatem patrzenia na to jako jakiegoś prologu, epilogu , czy czegokolwiek do władcy pierścieni, bo to troszkę inna bajka jednak. Sorry, jak piszę chaotycznie, ale jeszcze mam chyba trochę alkoholu świątecznego w sobie.

Władca Pierścieni miał taki bardziej surowy klimat (prócz pierwszej części, bo ta trochę sielankowa była) a Hobbit bardziej baśniowy - więcej stworów no i więcej efektów komputerowych, co się może nie spodobać, chociaż dla mnie jest to ok, bo efekty naprawdę profesjonalnie zrobione.

Aaa i byłem wersji na 2d z napisami, bo to też ważne chyba.

Jakkolwiek baju Twój zakład się nie zakończy, to Houston jest teraz pojebaną drużyną. Asik wyrasta na jednego z lepszych podkoszowych, na ten moment ma 17 zbiórek do tego Harden znów 25 punktów. Myślę, że nie będzie się opłacało przeciwko nim grać w najbliższym czasie.

Skończyło się. Gratuluję ;)

hjuuuuuuston by 3 my man! :)

przeczucie z wczoraj mi nie przeszlo i dali rade, czarny kon? :-)

moj 3-ci typ byl beznadziejny, wiedzialem ze wtopi juz po 10min od jego postawienia :)

moja strategia sie sprawdza, a stawka to tylko stawka, chodzi o skutecznosc, mozesz grac za 10zl 100zl albo 1k to nie ma znaczenia

dzisiaj fajny kurs na belgijskiej jest, over 4,5 w przypadku anderlechtu u siebie nie powinno byc problemem z takim zespolem, kurs ponad 3. to samo z st liege, tam kurs juz wyzszy, ale ryzyko tez wieksze. ;)

wytlumacz mi ktos z tym handi tak po chlopsku, bo kurwa nie ogarniam, jak stawiam handi -1 na anderlecht to tak jakby mecz sie zaczynal -1:0 i musza odrobic?

liege jeszcze 2 bramki musialoby jebnac, 10minut, moze sie uda. :<

strategia to za duzo powiedziane

po prostu singiel (max duble), kurs min 1.8 (najlepiej ponad 2,0)

i dobre typy:D

jak ktos gra jds-a za 1,45 to jest dla mnie szalencem, betsafe wlasnie podniosl kursik do 2,6 ;-)

Tak jak piszesz. Ander ma teraz wynik 2:0 i przy handi -1 gdyby mecz teraz się zakończył to wygrywasz.

Back