GypsyKing
UFC Middleweight
#DailyFreePick
Hamzah Sheeraz @1.36
25-letni, przyszły król wagi średniej, 25-0, 17 KO's! Szybkość, timing i siła uderzania po stronie młodego Pakistańczyka z UK, tu nic nie może pójść źle. Nadizydor weekendu, 36% lokata.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
#DailyFreePick
Hamzah Sheeraz @1.36
25-letni, przyszły król wagi średniej, 25-0, 17 KO's! Szybkość, timing i siła uderzania po stronie młodego Pakistańczyka z UK, tu nic nie może pójść źle. Nadizydor weekendu, 36% lokata.

Oktagon i boks
Skvor- Zovak koniec w 1 rundzie + Mudroch-Buzdugan walka na punkty NIE + Nakatani Junto + Shakur @2.09
Skvor- Zovak walka potrwa mniej niż 60 sek @3.50

BBB, Borowski Bobrowski BartnikStawiał ktoś coś z FEN? Ja chyba spróbuję Oskara Herczyka po kursie 2.15![]()

Hall ma 160kg. Sam nawet nie ukrywa, że będzie miał siły na kilka kilkusekundowych zrywów. Bardzo się zdziwię, jeśli Pudzian tego nie wygra.Hall ugra Pudzille? Siłowo ma przewagę, wiadomo że doświadczeniem Mariusz wygrywa ale jak Hall wybroni to powinien go ustrzelić. 3.5 sts
Imo bez szans. Widze latwa wygrana Pudziana.Hall ugra Pudzille? Siłowo ma przewagę, wiadomo że doświadczeniem Mariusz wygrywa ale jak Hall wybroni to powinien go ustrzelić. 3.5 sts
raczej odwrotnie my friend2 rundy po 4 minuty :) Może się panowie umówią, że w pierwszej Pudzian poleży z góry, a w drugiej Hall i załatwione. Nie ma sensu tego ruszać
Grasz może Volka albo Rodriqueza?Hall ma 160kg. Sam nawet nie ukrywa, że będzie miał siły na kilka kilkusekundowych zrywów. Bardzo się zdziwię, jeśli Pudzian tego nie wygra.
2 rundy po 4 minuty :) Może się panowie umówią, że w pierwszej Pudzian poleży z góry, a w drugiej Hall i załatwione. Nie ma sensu tego ruszać
XD XD XD
wg mnie Jotko bierze toMa ktoś jakieś przemyślenia dotyczące walki Surdu - Jotko? Jakim cudem Jotko jest underdogiem w tej walce, o co tu kaman?
Jotko wygrywa bez problemów 3x 30-27.Ma ktoś jakieś przemyślenia dotyczące walki Surdu - Jotko? Jakim cudem Jotko jest underdogiem w tej walce, o co tu kaman?
@2,20 na Jotko do końca na fortunie, reszta Jotko @1,90 - Surdu @1,80.Jakie kursy były?
TakWrzucają Rizin na fortune?
Sądzę, że masz problem z hazardem bykuCo sądzicie
Cios 2.06 - Jóźwiak jest stary. Cios mimo bycia ch.... jest skuteczny bo będzie dążyć do obalen jak z innymi.
Soroko 2.19 - ninja to nadal niewiadomą. Soroko wiadomo chociaż że ma szczękę

Na szczęście, dzięki brakowi opinii odpuszczone. Ogólnie czas na przerwęSądzę, że masz problem z hazardem byku![]()
No dużo bardzo pochopnych betów muszę przyznać. Dlatego napisałem, że wygląda mi to już na uzależnienie.Na szczęście, dzięki brakowi opinii odpuszczone. Ogólnie czas na przerwę