Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

No i mamy McKee @1.63
Poszło jeszcze 4500dkk i wystarczy.
W betcliku gdzie gra sie od jakiegos momentu bez podatku tez uroslo o 6 groszy ale jest 1.51...pytanie tylko czy zawodnik nie ma lub nie powiedzial o jakims malym urazie

Nie widzialem tego oponenta ale Mckee faktycznie nie wiem jak teraz ale 3 lata do tylu radzilby sb nie najgorzej z czolowka swojej dywizji w ufc

Ta walka nijak ma się do obecnego zestawienia z tego względu że Collard to striker a Hughes woli w parter i tam defensywę ma o niebo lepszą od Claya.
Ja tak tylko poziom techniczny chciałem pokazać - bo to jest poezja. Poziom rywali nieporównywalny. Hughes jak dla mnie zwykły rzemieślnik rzucony na pożarcie w pierwszej walce w PFL jako mistrz CW.

Pitbull na 43 walki (w tym sporo na wysokim poziomie) został poddany jeden raz. Przez McKee.

Ja tak tylko poziom techniczny chciałem pokazać - bo to jest poezja. Poziom rywali nieporównywalny. Hughes jak dla mnie zwykły rzemieślnik rzucony na pożarcie w pierwszej walce w PFL jako mistrz CW.

Pitbull na 43 walki (w tym sporo na wysokim poziomie) został poddany jeden raz. Przez McKee.
Nie neguje typu. McKee to klasowy zawodnik, chciałem tylko przekazać, że poddanie Hughesa będzie o wiele wiele trudniejsze niż poddanie Collarda. Hughes również jest wszechstronnym zawodnikiem ale może okazać się że zostanie zweryfikowany jak ostatnio Vucenic z Kutateladze. Nie uważam, że Irol jest rzucony na pożarcie bo ma mocne fundamenty, logika podpowiada McKee ale ja tej walki nie ruszam.

Nie neguje typu. McKee to klasowy zawodnik, chciałem tylko przekazać, że poddanie Hughesa będzie o wiele wiele trudniejsze niż poddanie Collarda. Hughes również jest wszechstronnym zawodnikiem ale może okazać się że zostanie zweryfikowany jak ostatnio Vucenic z Kutateladze. Nie uważam, że Irol jest rzucony na pożarcie bo ma mocne fundamenty, logika podpowiada McKee ale ja tej walki nie ruszam.
Ja tam fundamentów nie widzę. Bo i gdzie? Gdzie widzisz przewagę Irlandczyka? Bo ja nigdzie.

McKee co prawda przechodząc do lekkiej stracił trochę przewagi warunków fizycznych nad rywalami, ale Hughes to też nie jest duży lekki (większość kariery w FW). Zasięg po stronie AJ'a.

Ja tam fundamentów nie widzę. Bo i gdzie? Gdzie widzisz przewagę Irlandczyka? Bo ja nigdzie.

McKee co prawda przechodząc do lekkiej stracił trochę przewagi warunków fizycznych nad rywalami, ale Hughes to też nie jest duży lekki (większość kariery w FW). Zasięg po stronie AJ'a.
Fundamenty są zarówno w stójce jak i w parterze. Solidny, agresywny zawodnik. Pytanie czy na tyle solidny by pokusić się o zwycięstwo z doświadczonym na wysokim poziomie Amerykaninem. McKee zawiódł w rewanżu z Pitbullem, uważam że nie będzie miał tutaj łatwo.

Fundamenty są zarówno w stójce jak i w parterze. Solidny, agresywny zawodnik. Pytanie czy na tyle solidny by pokusić się o zwycięstwo z doświadczonym na wysokim poziomie Amerykaninem. McKee zawiódł w rewanżu z Pitbullem, uważam że nie będzie miał tutaj łatwo.
Dwie rundy z Pitbullem wygrał. Jedna była dość bliska. Choć werdykt 48-47 Pitbull jak najbardziej słuszny. Ale gdzie Pitbull a gdzie Hughes? Tak jak jeszcze jestem skłonny się zgodzić, że jak miałbym szukać szans irola to byłaby to stójka (bo jest agresywny i dynamiczny, choć akurat McKee to counter puncher bazujący na trzymaniu dystansu przewagą zasięgu i kopnięciami) ale w parterze? Zobacz wymiany grapplerskie z Satoshim i zweryfikuj opinię :). Tutaj jest przepaść między McKee a Irlandczykiem. Charriere dawał radę irola męczyć w klinczu i podbierać za nogi. McKee jak obali to ustabilizuje, a może i wejdzie poddanie zza pleców.

Last edited:
Dwie rundy z Pitbullem wygrał. Jedna była dość bliska. Choć werdykt 48-47 Pitbull jak najbardziej słuszny. Ale gdzie Pitbull a gdzie Hughes? Tak jak jeszcze jestem skłonny się zgodzić, że jak miałbym szukać szans irola to byłaby to stójka (bo jest agresywny i dynamiczny, choć akurat McKee to counter puncher bazujący na trzymaniu dystansu przewagą zasięgu i kopnięciami) ale w parterze? Zobacz wymiany grapplerskie z Satoshim i zweryfikuj opinię :). Tutaj jest przepaść między McKee a Irlandczykiem. Charriere dawał radę irola męczyć w klinczu i podbierać za nogi. McKee jak obali to ustabilizuje, a może i wejdzie poddanie zza pleców.
Nie mam za bardzo czasu na porządniejsze analizy więc opieram się na pamięci i mam świadomość że to bywa mylne. Hughes to duży talent który podejrzewam zrobił mega progres od walki z Charrierem który ułomkiem jakby nie patrzeć nie jest. Ogólnie Brytole są mocni fizycznie jak i mentalnie, na ogół w CW wbrew pozorom Ci najlepsi nie mają łatwych zestawień. Widzę że rozłożyłeś tą walkę na czynniki pierwsze czyli o wiele dokładniej ode mnie więc może być tak że McKee się przejedzie po Irlandczyku jak sugerujesz natomiast ja tu łatwej roboty nie widzę.

Nie mam za bardzo czasu na porządniejsze analizy więc opieram się na pamięci i mam świadomość że to bywa mylne. Hughes to duży talent który podejrzewam zrobił mega progres od walki z Charrierem który ułomkiem jakby nie patrzeć nie jest. Ogólnie Brytole są mocni fizycznie jak i mentalnie, na ogół w CW wbrew pozorom Ci najlepsi nie mają łatwych zestawień. Widzę że rozłożyłeś tą walkę na czynniki pierwsze czyli o wiele dokładniej ode mnie więc może być tak że McKee się przejedzie po Irlandczyku natomiast ja tu łatwej roboty nie widzę.
Moim zdaniem irol żaden talent. Pewnie progres zrobił (a strikersko jest solidny), tak uważam, że to nadal zwykły wyrobnik a nie materiał na gwiazdę. Co najmniej kilka nazwisk z resume McKee oceniam na poziom wyżej jak tego "mistrza CW".
Hughes nie ma na rozkładzie NIKOGO KONKRETNEGO. Charriere i Vucenic to żadne nazwiska. A nawet z nimi nie było dominacji.

Jeszcze Eblen w górę to dokładamy dalej drobne.
1000005846.jpg

Jeszcze Eblen w górę to dokładamy dalej drobne.
View attachment 111218
Przyjrzałem się bliżej Hughes'owi i masz rację McKee to będą prawdopodobnie za wysokie progi dla niego. Irol przegrywał stójkę w ostatniej walce z Kingiem a przecież King to zwykły przeciętniak, uratował go parter a w walce z AJ to nie przejdzie. Dużym plusem Hughesa jest na pewno siła fizyczna i bardzo dobre cardio ale to najprawdopodobniej będzie za mało na Amerykanina.

Ta walka McKee vs Hughes to mi się wydaje do jednej bramki dla McKee. Tylko w tym wszystkim ciekawi mnie, skąd te kursy, bo zaczynały się od 1.36, a już są na poziomie 1.61 nawet...

1729259062404.png

Ta walka McKee vs Hughes to mi się wydaje do jednej bramki dla McKee. Tylko w tym wszystkim ciekawi mnie, skąd te kursy, bo zaczynały się od 1.36, a już są na poziomie 1.61 nawet...

View attachment 111306
Po obejrzeniu walki McKee vs Outlaw znowu mam lekkie wątpliwości co do łatwego zwycięstwa AJ'a. Amerykanin był tam obalany i kontrolowany ale Outlaw był na tyle pasywny z góry że przegrał wszystkie rundy. Hughes to na prawdę silny gość z dobrymi zapasami, jeśli uda mu się regularnie obalać i być aktywnym w parterze z ciosami to może coś tutaj ugrać niemniej jednak obecny kurs na McKee wydaje się dość atrakcyjny, 1.36 bym nie wziął.

Po obejrzeniu walki McKee vs Outlaw znowu mam lekkie wątpliwości co do łatwego zwycięstwa AJ'a. Amerykanin był tam obalany i kontrolowany ale Outlaw był na tyle pasywny z góry że przegrał wszystkie rundy. Hughes to na prawdę silny gość z dobrymi zapasami, jeśli uda mu się regularnie obalać i być aktywnym w parterze z ciosami to może coś tutaj ugrać niemniej jednak obecny kurs na McKee wydaje się dość atrakcyjny, 1.36 bym nie wziął.

Gamer ocenia Outlawa jako mocnego parterowca.
Poza tym chłop przegrywał z Chandlerem, splitem z Gillespie... A wygrywał choćby z Mamedovem czy Manfio. To nadal goście z czołówki a nie słabiutki mistrz CW w słabiutkiej tam dywizji wagowej.

Gamer ocenia Outlawa jako mocnego parterowca.
Poza tym chłop przegrywał z Chandlerem, splitem z Gillespie... A wygrywał choćby z Mamedovem czy Manfio. To nadal goście z czołówki a nie słabiutki mistrz CW w słabiutkiej tam dywizji wagowej.
Z tą słabiutką dywizją w CW bym nie przesadzał. Charriere i Vucenic to nie ogórki ale oczywiście na tle przeciwników McKee wyglądają dość blado pytanie czy tylko pozornie. Oby Ci siadło, będę jeszcze myślał czy postawić na AJ'a a kurs kusi przyznam szczerze.

@Evo Przyjacielu bo ja juz troche wybiegam w przyszlosc i moim zdaniem dzisiejsza 3 czyli Stots, Mckee i Eblen sa zielonymi punkcikami i mysle w co zainwestowac kolejne sianko poki kursy wysokie na gale na listopad.... Tak tylko w jednym zdaniu co myslisz jakby tak zagrac za wieksza sumke na zestaw
L. Murphy - Dan Ige 1
M. Malot - T. Gilles1
I przeciwko naszemu Rebeckiemu na gali u Szejkow?

Back