Karwantes
Bellator Welterweight
Fortuna/STS na pewnoJest to u nas gdzieś do grania?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Fortuna/STS na pewnoJest to u nas gdzieś do grania?
Klapa totalna[email protected], [email protected], Hirata @1.55, Wikłacz/Przybysz sub nie @1.31

Ehh jebany pepikWiśniewska z PLF, Kozma z Oktagonu @2.48
1/2Ponzio (Ares) @1.77 - W mojej ocenie dość mocny zawodnik, dobra presja i ground game minus taki że nie walczył 3 lata.
I w kategoriach value na betclicu Habirora wygra przed czasem @1.88 - Bardzo dobra stójka z mocnym ciosem. Jest to rewanż, w pierwszej walce szybko wygrał przez ko tutaj liczę na podobny przebieg.
Skorzystałem z 2 Beta. Po kilku walkach już nie gram zawodników po tak długiej przerwie i widzę, że tutaj się sprawdziło
jebnie roberta?Aliskerov @2.05
Grubo.
Jebnie. Aliskerov kot w chuj.jebnie roberta?
Jebnie. Aliskerov kot w chuj.
Poszło na czysty win. Chłop to sambista, kilkukrotny mistrz świata i Europy - kondycja będzie. Obóz był zrobiony, walkę wziął - to wierzę, że wie co robi. Uważam, że ustrzeli, ale nadal widzę możliwość ugrania tego decyzją. Tym bardziej, że tu mogą wlecieć zapasy.Robert już ciosu nie trzyma, ale... walka jest za tydzień, Aliskerow ciął wagę pod tego oszołoma Trocoliego, dodatkowo walka w Rijadzie, a Kacap bez aklimatyzacji leci z Vegas. Można to traktować jako short, stąd kursy nie są odwrócone. Zakładam jednak, że obstawiasz Aliskerowa kończącego wszystko w dwóch pierwszych rundach (wg tapo zachowana została pięciorundówka).
Zajął plecy kilka razy ale nie udało się poddać.Za drobne Duński przez poddanie @5.0
Widać było że ewidentnie szukał poddania.Zajął plecy kilka razy ale nie udało się poddać.
ufam Ci bratku, bo dobre kwiatki często dajesz wjechałem po 2.15 za 500 jurkówJebnie. Aliskerov kot w chuj.
Oby zielonoufam Ci bratku, bo dobre kwiatki często dajesz wjechałem po 2.15 za 500 jurków

Co się Roshi śmiejesz. Jeszcze dołożyłem ze 200€ kilkanaście minut temu. Będzie na dwa weekendy w Zakopanem jak wejdzie.Aliskerov @2.05
Grubo.
Oddaj teraz saczkenowi na to ZakopanemDziękuję i dobranoc

Przejebane z dychę. Szkoda.Oddaj teraz saczkenowi na to Zakopanem![]()
Słabo się zestarzałoTyle dorzucone teraz. Na dobrą butelkę.View attachment 102100

Trudno, hajs na chlańsko zawsze się znajdzie.Słabo się zestarzało![]()
Trudno, hajs na chlańsko zawsze się znajdzie.