Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Było bliskoJak widzicie Fury Usyk? Pogram sobie chyba remis, kurs 17 chyba aktualnie
Oumar Sy + Itauma under 2,5 + Frank Sanchez @2.26
Oumar Sy + Itauma under 2,5 + Frank Sanchez + Usyk @4.30
Oumar Sy + Itauma under 2,5 + Frank Sanchez + Usyk-Fury remis @45.24
Nie wierzę w formę Tysona Fury. Od 2,5 roku nie miał poważnej walki, chujowo się prowadzi, nie zachwyca już pracą nóg - wygląda to wyraźnie słabiej i widocznie wiek go dopada. Teraz zrzucił trochę wagi, poważniej potrenował ale czy to wystarczy na 12 rund z Usykiem w życiowej dyspozycji? Jedynie warunki fizyczne są obecnie na jego korzyść, bo power-puncherem nigdy nie był. Stawiam na Ukraińca.
kurwa jebany Sanchez.. gdzie sie podzialy jego nogi?Sorry jak ktoś pograł ale Sanchez uwala kupony, reszta siedzi. To chyba najgorszy bet bokserski jaki w życiu zrobiłem. Wstyd żenada kompromitacja. Czytam ze wyszedl do walki z rozjebanym kolanem i nie mógł na boki w ogole chodzic, ale nie wiem czy to prawda, co nie zmienia faktu ze typ fatalny. Szkoda. Wrócimy silniejsi.
Może w pełni zdrowy też by takie lanie dostał, moze ten Kabayel rzeczywiście niedoceniany i taki dobry. Jedno jest pewne - od walki z Wladimirem Letrem zrobił duży progress.kurwa jebany Sanchez.. gdzie sie podzialy jego nogi?
a nie nabil sie za bardzo miesniami?Może w pełni zdrowy też by takie lanie dostał, moze ten Kabayel rzeczywiście niedoceniany i taki dobry. Jedno jest pewne - od walki z Wladimirem Letrem zrobił duży progress.
Nie mam pojęcia czy sam analizowałeś czy wziąłeś typ na Sancheza od Pajora ale trzeba powiedzieć że moc typów od betorów z wysoką reputacją w necie jest niesamowita. Masa ludzi pograło Sancheza ze względu na Pajora i i jego pewność którą zasugerował stawką 10/10, na moje mogła być to zwykła podpucha pod buków ale oczywiście mogę się mylić.Sorry jak ktoś pograł ale Sanchez uwala kupony, reszta siedzi. To chyba najgorszy bet bokserski jaki w życiu zrobiłem. Wstyd żenada kompromitacja. Czytam ze wyszedl do walki z rozjebanym kolanem i nie mógł na boki w ogole chodzic, ale nie wiem czy to prawda, co nie zmienia faktu ze typ fatalny. Szkoda. Wrócimy silniejsi.
Coś jest na rzeczy, ale wszystko było nie tak jak powinno w tej walce...a nie nabil sie za bardzo miesniami?
Dla mnie Sanchez z uwagi na swój styl miał tu na papierze wszystko w swoich rękach. Sama walka przebiegała o 180 stopni inaczej niż to sobie wyobrażałem. Nie wiem kto to Pajor i jaka jest moc typerow z wysoką reputacja. Nie śledzę żadnych stron z analizami. Samemu przegrywam własne pieniadze.Nie mam pojęcia czy sam analizowałeś czy wziąłeś typ na Sancheza od Pajora ale trzeba powiedzieć że moc typów od betorów z wysoką reputacją w necie jest niesamowita. Masa ludzi pograło Sancheza ze względu na Pajora i i jego pewność którą zasugerował stawką 10/10, na moje mogła być to zwykła podpucha pod buków ale oczywiście mogę się mylić.
Bracia mógłby ktoś sprawdzić jaki jest kurs na 0koliego w walce z Różańskim na bet365 i wrzucić skrina?
Zawieszam typowanie, nie znam się wcale.
Aha...Nie będę grał! Xd
Jakoś tego nie czuje, spore ryzyko, Islam będzie dominował i podda lub gnp, jest też opcja że czymś trafi Dustin@Evo Makchev itd @1.63?
Ja akurat uważam inaczej. Patrzac na sposoby w jaki przegrywał Dustin tj czedto przez poddanie. Patrząc że jest łatwo obalany i patrząc że jest 5 rund na zakończenie uważam kurs 1.63 za dosyć atrakcyjny.Jakoś tego nie czuje, spore ryzyko, Islam będzie dominował i podda lub gnp, jest też opcja że czymś trafi Dustin
1,63 moim zdaniem nie wygląda na value bet
Nawet 3.05 na stsie.2.68 Herczyk z dzisiejszego Brave. Ktoś kojarzy rywala? Nie walczył z nikim mocnym, raczej zagadka, a Herczyk ostatnio bardzo dobra seria. Chociaż oczywiście ryzyko, bo Herczyk to chyba w tym tygodniu przyjął.
Probujemy2.68 Herczyk z dzisiejszego Brave. Ktoś kojarzy rywala? Nie walczył z nikim mocnym, raczej zagadka, a Herczyk ostatnio bardzo dobra seria. Chociaż oczywiście ryzyko, bo Herczyk to chyba w tym tygodniu przyjął.
Formuła MMA?Na clout podobno Pasternak vs Denis. 1.5 na wampira wygląda dobrze
Ok już wiem , K1 małe rekawiceFormuła MMA?
Jest to u nas gdzieś do grania?[email protected], [email protected], Hirata @1.55, Wikłacz/Przybysz sub nie @1.31