Roshi
Roshi
Figlak nie wszedl to nie pytam, znowu bedzie ze jape se nim wycieramO to zapytaj:
View attachment 44740
A dla informacji to Uzbek zajebiscie sie pokazal w pierwszej niewiele zabraklo zeby wygral, zabraklo paliwa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Figlak nie wszedl to nie pytam, znowu bedzie ze jape se nim wycieramO to zapytaj:
View attachment 44740
Bonfim 1.28 pograny po 1.30Dwcs mozna dodawac do kuponow:
Gabriel Bonfim 1.28
Rywal na szybko wszedl w zastepstwo, co prawda duzy ale poziom rywali nie powala.
Tereza Bleda jak ktoś znajdzie po 1.15 tez mozna grac.
Przewaga fizyczna powinna byc znaczaca po stronie Czeszki.
A jak jest tylko ponizej 1.15 to zostawiamy dla Killera do abonamentow :P

Tak samo typujeBonfim 1.28 pograny po 1.30
mysle jeszcze o Abbasov 1.80 i zaryzykuje Bellato po 2.51
![]()
Bledy nie ruszam bo smierdzi mi ten typTak samo typuje
Zobaczymy jak to bedzie :D
niby warunki lepsze ale to brazylijka i w jakies poddanie moze sie wpierdolicNo ja za 1.13 tez nie wjade w to :DBledy nie ruszam bo smierdzi mi ten typniby warunki lepsze ale to brazylijka i w jakies poddanie moze sie wpierdolic
Wyobraź sobie, że stawiasz to w dublu z czymś i ten drugi typ wypada więc masz zwrot i wygraną Bledy po 1.13 na kuponieNo ja za 1.13 tez nie wjade w to :D

tzw. izydorWyobraź sobie, że stawiasz to w dublu z czymś i ten drugi typ wypada więc masz zwrot i wygraną Bledy po 1.13 na kuponie![]()

Bonfim 1.28 pograny po 1.30
mysle jeszcze o Abbasov 1.80 i zaryzykuje Bellato po 2.51
![]()

Bleda + Lawson + G.Bonfim @2.05
Bleda +Lawson + G.Bonfim + Bellato @4.48
. Panie idź pan w chuj z takimi talentami...Ten drugi liliput może zrobić zapasami tego francuskiego karła.
Zależy jak ten salim ćwiczył zapasy, ale minimajk może przeleżeć go
Jak @sp0ngelele. Moim zdaniem Minimajk może to ugrać. Co by nie mówić to walka 50/50 dlatego poszedłbym za kursem. Poniżej walka owego przeciwnika, i jeśli Minimajk narzuci presje jak w ostatniej walce to powinien ugrać decyzję.Zależy jak ten salim ćwiczył zapasy, ale minimajk może przeleżeć go
Co jest morda?
Pseudo kupony juz poszly w lasCo jest morda?

Mistrzuniu betbuilderaPseudo kupony juz poszly w las![]()

Nie mialem czasu analizowac nic, zapierdol mamMistrzuniu betbuildera![]()

Bukmacherka nie zając. Nadrobimy.Nie mialem czasu analizowac nic, zapierdol mam![]()
Ide na zywiolBukmacherka nie zając. Nadrobimy.