Evo
Bellator Light Heavyweight
Poszło na ten protonowy - jak aktualny.Napisz mi na maila adres, postaram się w tym tygodniu wysłać Ci nagrodę za ten przegrany zakład![]()
P.S.
Było nie ufać islamskiemu radykaliście

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poszło na ten protonowy - jak aktualny.Napisz mi na maila adres, postaram się w tym tygodniu wysłać Ci nagrodę za ten przegrany zakład![]()

Ziółkowski + S. Rajewski all in.

a UFC?Ziółkowski + S. Rajewski all in.
![]()

Nie paczałem jeszcze.a UFC?![]()
Delikatnie, za dwa tysiaczki wchodzisz?Ziółkowski + S. Rajewski all in.
![]()
Chyba 20 tysiaczków dolarów zimbawańskichDelikatnie, za dwa tysiaczki wchodzisz?![]()
To tak jak ja!Chyba 20 tysiaczków dolarów zimbawańskich

Grać emeryta wracającego po takiej przerwie?! Szanuj się.Gala Khabiba
Rashad Evans 2.76
Nie znam tam nikogoEagle FC ciekawe underdogi na szybko:
Kharitonov @2.52 -sądzicie, że Sergei przygotuje się jakoś do pojedynku? Jeśli chodzi o MMA to powinien mieć wielką przewagę doświadczenia, i mimo wszystko jeśli myśli o zwycięstwie to powinien sprowadzić i poddać Sponga, który ostatni raz walczył w sierpniu 2019 r.
Barao @2.46 - ja rozumiem, że Barao w ostatnich pojedynkach wyglądał kiepsko, ale jak nie teraz to kiedy? To jego ostatnia szansa na wygraną.
@99picks na fortunie jest jakaś gala Clash of Stars. Najprawdopodobniej to coś jak fame mma, może kogoś kojarzysz.

Checco to całkiem niezły submission grappler, który coś tam w MMA już startował - obali i pewnie ubije dziadka. Jeśli coś tu grać to Checco.Gala Khabiba
Rashad Evans 2.76
Nie.Siema. Nie korci nikogo zeby pograc wygrana Radcliffa przed czasem w singlu?
Niee my tu wszyscy gramy Materle bo Evo go ma na kuponieSiema. Nie korci nikogo zeby pograc wygrana Radcliffa przed czasem w singlu?

Niee my tu wszyscy gramy Materle bo Evo go ma na kuponie![]()
Oby tylko CTE nie przeszkodziło Materli w wygraniu z tym dziadem.Eagle FC ciekawe underdogi na szybko:
Kharitonov @2.52 -sądzicie, że Sergei przygotuje się jakoś do pojedynku? Jeśli chodzi o MMA to powinien mieć wielką przewagę doświadczenia, i mimo wszystko jeśli myśli o zwycięstwie to powinien sprowadzić i poddać Sponga, który ostatni raz walczył w sierpniu 2019 r.
Barao @2.46 - ja rozumiem, że Barao w ostatnich pojedynkach wyglądał kiepsko, ale jak nie teraz to kiedy? To jego ostatnia szansa na wygraną.
@99picks na fortunie jest jakaś gala Clash of Stars. Najprawdopodobniej to coś jak fame mma, może kogoś kojarzysz.
MMA jest nieobliczalneChecco to całkiem niezły submission grappler, który coś tam w MMA już startował - obali i pewnie ubije dziadka. Jeśli coś tu grać to Checco.
Evans 42 lata, ostatnia walka w 2018r, ostatnia wygrana w 2013 czyli 9 lat temu.
Co Ci strzeliło do głowy, żeby go typować?
Kharitonov doświadczeniem powinien zjeść Sponga,

Oczywiście, aczkolwiek typ idiotyczny - w mojej ocenie.MMA jest nieobliczalne
Ja nic nie widzę do gry.Na fortunie pojawilo sie tez jakies grapplingowe Who's no. 1. Moze specjalisci widza tam cos wartego dorzucenia
Jakby to było w stójce, to rozkład: 85-15 Spong.Kharitonow jest na tyle upartym jełopem, że może zechcieć coś sobie udowodnić w stójce w wtedy rozkład sił wygląda mniej więcej 55% Spong 45% Sergei, bo to jednak mma w małych rękawiczkach.
więc tym bardziej no bet, bo ten jełop będzie walczył w stójceJakby to było w stójce, to rozkład: 85-15 Spong.
Nie paczałem jeszcze.

Do soboty jeszcze daleko. Patrz co się dzieje z kartą. Pomyśl jaka strata czasu by była.
Wez juz mnie nie oslabiaj, bo wykrakasz cos jeszcze!Do soboty jeszcze daleko. Patrz co się dzieje z kartą. Pomyśl jaka strata czasu by była.