Daley + Mooose 1,623,
wydaje się lokata,
ktoś coś?
@Puczi @kapitanameryka @VaeVictis @saczken @Jakub Madej @FAMEMMA @andrzej_t. @phenomen
bo kusi jak diabli
Ja po wielu wtopach dożywotnio odpuściłem granie Bellatora, więc nie pomogę :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daley + Mooose 1,623,
wydaje się lokata,
ktoś coś?
@Puczi @kapitanameryka @VaeVictis @saczken @Jakub Madej @FAMEMMA @andrzej_t. @phenomen
bo kusi jak diabli
FAMEMMA graj, Kasti Jajuwa all in za 3h walczyJa po wielu wtopach dożywotnio odpuściłem granie Bellatora, więc nie pomogę :D
Moderatorze to rzuć coŝ z bellatora na sucho tak bez stawiania pieniedzyJa po wielu wtopach dożywotnio odpuściłem granie Bellatora, więc nie pomogę :D
FAMEMMA graj, Kasti Jajuwa all in za 3h walczy
Malignaggi zamyka mi kupon wygra?
Oddawaj pieniądze.
trzeba było wszystkie bety grać moje, to byś zarobił2000 zł Kasti do wygrania 3 klocki
1000 zł Amber do wygrania 1 klocek
500 zł Makowski do wygrania 1,5 klocka
5000 zł Korean Zombie do wygrania 8 klocków
2000 zł Lobov do wygrania 3 klocki
Makowski+ Filipek+ Amber+ Ferrari+ Kasti 100 zł do wygrania 7 klocków
trzeba było wszystkie bety grać moje, to byś zarobił
ale taka malutka bo mnie Moicano oszukał@andrzej_t. na obiad dziś golonka?

A Leniwca nie grałeś?ale taka malutka bo mnie Moicano oszukał![]()
Grałem ale za grosze więc nie szkoda. Moicano mi stówkę pożarłA Leniwca nie grałeś?
ale taka malutka bo mnie Moicano oszukał![]()
trzeba było wszystkie bety grać moje, to byś zarobił
Ja za drobne nie gram
U21 Francja - Rumunia remis @1.9 jak ustawka to ustawka - kto by nie chcial Wlochow wyrzucic :)
Powiedz mi, jak potwierdzasz konto u buka online ? wysyłasz zdjęcie dowodu ?Liczę na ciekawy bonus na otwarcie![]()
Liczę na ciekawy bonus na otwarcie![]()
I dalej żodyn mi nie odpowiePowiedz mi, jak potwierdzasz konto u buka online ? wysyłasz zdjęcie dowodu ?

foto dowodu i mordy ewentualnie z dowodem na czoleI dalej żodyn mi nie odpowie![]()
od 3 lata juz wchodza