pomylili zawodnikow to chyba wystarczajacy powod do anulowania co? to powazny buk, oni zawsze wychodza na plus, najwyrazniej taki maja regulamin, ze musieli wycofacBo pomylili imiona, ale nie kursy, a wykorzystują sytuacje i rżną głupa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pomylili zawodnikow to chyba wystarczajacy powod do anulowania co? to powazny buk, oni zawsze wychodza na plus, najwyrazniej taki maja regulamin, ze musieli wycofacBo pomylili imiona, ale nie kursy, a wykorzystują sytuacje i rżną głupa.
No właśnie o to chodzi, że nie pomylili, każdy buk wystawił podobny kurs. Bardziej można to zaliczyć jako literówkę.pomylili zawodnikow to chyba wystarczajacy powod do anulowania co? to powazny buk, oni zawsze wychodza na plus, najwyrazniej taki maja regulamin, ze musieli wycofac
Przestańcie grać i tyle.Na bet 365 i unibecie nigdy nie miałem problemów.Takie szukanie kurwa jak ludziom nie wypłacić.Jakby Chandler przegrał to by nie było żadnych literówek tylko mamone normalnie by zatrzymali zamiast oddać.
Mi też czasami dają limity ale daje całą stawke do akceptacji i raz na jakiś czas sie zdarzy ,że odrzucą albo tylko część wezmą i obniżają kurs.Na unibecie mam często limity na 20 zł. Pinnacle z kolei jak dotąd zawsze było świetne. Szkoda, że to spierdolili.
mnie wkurwia jak bet365 przyjmuje zaklad live, kurs sie zmienia w czasie przyjmowania(rosnie) i przyjmuja zakladbet365 też lubi wycofać zakład jak jest błąd w imieniu zawodnika
z tego co zauważyłem to jak sie stawia i lekko spadnie to jeszcze zaakceptują :D ale no to jest live trzeba się z tym liczyćmnie wkurwia jak bet365 przyjmuje zaklad live, kurs sie zmienia w czasie przyjmowania(rosnie) i przyjmuja zaklad
a jak maleje to oczywiscie zaklad nie przyjety
na unibecie grzecznie pytaja czy przyjac i ogolnie unibet zawsze jest to samo, a bet365 zalezy kto tam obsluguje co ma oczywiscie niekedy swoje plusyz tego co zauważyłem to jak sie stawia i lekko spadnie to jeszcze zaakceptują :D ale no to jest live trzeba się z tym liczyć
Przechodziłem przez to samo, jak do nich napiszesz to ci potrącą parę złotych i będziesz mógł wypłacić bez obrotu.czaicie wplacilem 100zl na pinnacle, zrobilem z tego ponad 550, a te kurwy nie chca mi wyplacic calosci tylko 440, bo nie obriclem 3x, chociaz gralem ogolnie za ponad 500zl nie wiem o co chodzi
tylko ja zrobilem obrot, 100zl 3x czyli 300zl ogolnie, a ja zagralem za ponad 500zlPrzechodziłem przez to samo, jak do nich napiszesz to ci potrącą parę złotych i będziesz mógł wypłacić bez obrotu.
Barboza - Melendez 1.4-2.95
nie sądzepick'em.
Nowe zestawienia u Betsyfka:
Barboza - Melendez 1.4-2.95
Rodriguez - Caceres 1.35 -3.2
Cerrone - Story 1.4-2.95
Maia - Condit 1.45-2.75
Poszlo po 100PLN na Melendeza i Condita. Predzej czy pozniej pewnie bedą pick'em.
Licze na skracanie dystansu i szukanie zwycieskich rund w zapasach, moze czegos po porażce z Alvarezem sie nauczyl. W stojce Barboza moze go bardziej dojechac niz "wirtuoza" Pettisa. Odpowiednia taktyka i lecimy ze splitem dla El Nino. Bardziej sie obawiam o ten rok przerwy... ale 2,95 na Melendeza nadal uwazam za bardzo dobry kurs jezeli nie walczy przeciwko RDA czy Nurmie...Zwariowałeś :( Barboza go zgniecie. Kursy wystawione prawidłowo.
Story skończy podobnie jak Cote, z dogów może ConditZwariowałeś :( Barboza go zgniecie. Kursy wystawione prawidłowo.
Natomiast Condita spodziewałem się 2.50 i już wtedy planowałem zagrać - 2.75 to bardzo dobry kurs, Condit jest znacznie lepszy, niż Brown. Minimalnie faworyzuję Demiana, więc po takim kursie z przyjemnością.
Story po 2.95 to kradzież, również uważam, że to walka 50/50.
Licze na skracanie dystansu i szukanie zwycieskich rund w zapasach, moze czegos po porażce z Alvarezem sie nauczyl. W stojce Barboza moze go bardziej dojechac niz "wirtuoza" Pettisa. Odpowiednia taktyka i lecimy ze splitem dla El Nino. Bardziej sie obawiam o ten rok przerwy... ale 2,95 na Melendeza nadal uwazam za bardzo dobry kurs jezeli nie walczy przeciwko RDA czy Nurmie...
Story skończy podobnie jak Cote
Szczeki to wybitnej tez on nigdy nie mial, wiec moze po ciosie, suma sumarum El Nino cos tam niby potrafi, Diazy o to zadbały...Barbozy nikt nie obala, a w stójce będzie według mnie przepaść. To już nie jest Edson #2014 #jestemstatyczny #niemamboksualekopie