to jest akurat argument, zeby grac na JoJoTo podam Ci "argument na Janusza". Maryna przejechała sie po JoJo a Valerie przejechała się po Marynie. Pasi??![]()
trojkat bermudzki w MMA dziala w jakis 3/4 walk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to jest akurat argument, zeby grac na JoJoTo podam Ci "argument na Janusza". Maryna przejechała sie po JoJo a Valerie przejechała się po Marynie. Pasi??![]()
Ok.to jest akurat argument, zeby grac na JoJo
to postaw na jojo i pokaz kuponto jest akurat argument, zeby grac na JoJo
to ty postaw na valerie i daj kupon, ja nigdzie nie pisalem, ze JoJo ja zabijeto postaw na jojo i pokaz kupon
a Valerie przegrala rundy z Philips i RakoczyJojo była podłączona po poduszkowych ciosach Casey.Letornau ją zabije

Które mogłyby pokonać calderwoodto ty postaw na valerie i daj kupon, ja nigdzie nie pisalem, ze JoJo ja zabije
a Valerie przegrala rundy z Philips i Rakoczy![]()
oczywiscie, ze postawie. jak austria wygrato ty postaw na valerie i daj kupon, ja nigdzie nie pisalem, ze JoJo ja zabije
a Valerie przegrala rundy z Philips i Rakoczy![]()

dobrze, ze jak wszyscy stawiali na rumbla z baderem, to przejebaljak wszyscy stawiacie na Valerie to pewnie przejebie XD tak to prawie zawsze jest
chyba Rumble z Cormieremdobrze, ze jak wszyscy stawiali na rumbla z baderem, to przejebal
kto stawial na rumbla z cormierem?chyba Rumble z Cormierem
na pewno wiecej osob niz z Baderem (kurs 1,2)kto stawial na rumbla z cormierem?
z baderme to wszyscy stawiali rumbla przez ko, a tam bylo kolo 1.5.na pewno wiecej osob niz z Baderem (kurs 1,2)
Nie , on wnosi "coś" do tych tematów . prawda @kiras?Rumble z Baderem był i po 1.40.
Alibabo, może raz w życiu napiszesz co grasz? Podyskutujesz na temat typów? Wszystko co robisz, to hejtujesz i negujesz czyjeś zakłady.
Obaj przehypowani mocnoSoto nikt nie rusza? niby jest po trzech porażkach ale oprócz tego KO z Birchakiem prezentował się dość dobrze a Beal to dla mnie jeden z bardziej przehajpowanych zawodników ostatnio
Dziękujemy za ubieganie się o 100% bonus w bet365. Aby postawić za swój bonus, musisz obrócić raz kwotą swojego kwalifikującego się depozytu w wybranych przez Ciebie sportach i rynkach. Prosimy zwrócić uwagę, że musisz posiadać rozliczone zakłady o wartości trzy razy swojego depozytu i bonusu, przed zleceniem wypłaty. Skontaktujemy się z Tobą ponownie, gdy warunki obrotu zostaną spełnione.
Co to znaczy, że aby wypłacić muszę zagrać 3 razy kwotę depozytu i 3krotność kwoty bonusu.Czyli jak mam 50 zł depozytu i 50 zł bonusu to muszę po 150 każdego obrócić czy wut?
Czyli w przypadku wpłaty 50 i bonusu 50 muszę 300 zł obrócić ehh kurwaWystarczy, że będziesz grał kupony po kursie 1.5 i po jakimś czasie jak kwota będzie obrócona wystarczającą ilość razy to spełnisz wymóg.
To nie jest duży problem jak dla mnie. Ja taki bonus pomnożyłem dwa razy, a potem przejebałem. Także jak już dostaniesz całą kwotę to się zastanów co dalej, albo przelej na inne konto nie to co ja :DCzyli w przypadku wpłaty 50 i bonusu 50 muszę 300 zł obrócić ehh kurwa
Właśnie jak oceniacie szanse Jotki i Alveya?Myślałem, że admini i moderatorzy zakładają, mogę załóżyć
I jeszcze O'ConnelaObaj przegrają.
Kurna, ale depozytu ,muszę tak czy siak obrócić czy np. 6krotność bonusu wystarczy?Wystarczy, że będziesz grał kupony po kursie 1.5 i po jakimś czasie jak kwota będzie obrócona wystarczającą ilość razy to spełnisz wymóg.
Michi tam w ustawieniach masz napisane ile jeszcze Ci zostało kasy do obrócenia żeby wypłacić. Poszukaj i zobacz.Kurna, ale depozytu ,muszę tak czy siak obrócić czy np. 6krotność bonusu wystarczy?