Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Rumble z Baderem był i po 1.40.
Alibabo, może raz w życiu napiszesz co grasz? Podyskutujesz na temat typów? Wszystko co robisz, to hejtujesz i negujesz czyjeś zakłady.

Soto nikt nie rusza? niby jest po trzech porażkach ale oprócz tego KO z Birchakiem prezentował się dość dobrze a Beal to dla mnie jeden z bardziej przehajpowanych zawodników ostatnio

To może ja wrzuce dubel:
Hunt by KO/TKO
Lawler by KO/TKO

PS na Uni wrzucone wszystkie kursy na najblizsza gale UFC.
Valerie po 1.5

Dziękujemy za ubieganie się o 100% bonus w bet365. Aby postawić za swój bonus, musisz obrócić raz kwotą swojego kwalifikującego się depozytu w wybranych przez Ciebie sportach i rynkach. Prosimy zwrócić uwagę, że musisz posiadać rozliczone zakłady o wartości trzy razy swojego depozytu i bonusu, przed zleceniem wypłaty. Skontaktujemy się z Tobą ponownie, gdy warunki obrotu zostaną spełnione.
Co to znaczy, że aby wypłacić muszę zagrać 3 razy kwotę depozytu i 3krotność kwoty bonusu.Czyli jak mam 50 zł depozytu i 50 zł bonusu to muszę po 150 każdego obrócić czy wut?

Skoro nikt nie założył tematu do nowego UFC, to moje kupony wrzucam tutaj:

Krzysiek Jotko @2.90
Bagautinov + Cirkunov @2.10
Thompson + Cerrone + Letournau @4.42
plus tasiemiec.

Dziękujemy za ubieganie się o 100% bonus w bet365. Aby postawić za swój bonus, musisz obrócić raz kwotą swojego kwalifikującego się depozytu w wybranych przez Ciebie sportach i rynkach. Prosimy zwrócić uwagę, że musisz posiadać rozliczone zakłady o wartości trzy razy swojego depozytu i bonusu, przed zleceniem wypłaty. Skontaktujemy się z Tobą ponownie, gdy warunki obrotu zostaną spełnione.
Co to znaczy, że aby wypłacić muszę zagrać 3 razy kwotę depozytu i 3krotność kwoty bonusu.Czyli jak mam 50 zł depozytu i 50 zł bonusu to muszę po 150 każdego obrócić czy wut?

Wystarczy, że będziesz grał kupony po kursie 1.5 i po jakimś czasie jak kwota będzie obrócona wystarczającą ilość razy to spełnisz wymóg.

Czyli w przypadku wpłaty 50 i bonusu 50 muszę 300 zł obrócić ehh kurwa
To nie jest duży problem jak dla mnie. Ja taki bonus pomnożyłem dwa razy, a potem przejebałem. Także jak już dostaniesz całą kwotę to się zastanów co dalej, albo przelej na inne konto nie to co ja :D

Kurna, ale depozytu ,muszę tak czy siak obrócić czy np. 6krotność bonusu wystarczy?
Michi tam w ustawieniach masz napisane ile jeszcze Ci zostało kasy do obrócenia żeby wypłacić. Poszukaj i zobacz.
Konto, bonusy, oferta. Juz nie pamiętam dokładnie, ale gdy aktywujesz bonus będziesz mógł być na bieżąco ile jeszcze kasy musisz obrócić.

Back