user_usunięty
UFC Middleweight
Ma ktoś kod bonusowy na bet365 przy rejestracji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty go dostajesz na maila w zależności jak duży depozyt zrobiłeśMa ktoś kod bonusowy na bet365 przy rejestracji?
5P13RD4L4JMa ktoś kod bonusowy na bet365 przy rejestracji?
Pinnacle, bet365A gdzie najlepiej grać w internecie ?
mma na bet365 live najlepiej, kursy najlepsze pinnacleA gdzie najlepiej grać w internecie ?
Depozyt to hajs który przlejesz na buka, a limit tam jest chyba 50 000 złA na bet365 o co chodzi z tym depozytem i limitem depozytu ? :)
zagram taki kupon w dublu bez meksyku ,remis z wenesuela i tak da im 1miejsce w grupie ,obie ekipy juz awansowaly ,pewnie wyjda rezerwami ,ja bym odradzal raczejCo sadzicie Austria+ Portugalia + Meksyk
tak jak napisalem tak bylo :Dremis z wenesuela i tak da im 1miejsce w grupie ,obie ekipy juz awansowaly ,pewnie wyjda rezerwami ,ja bym odradzal raczej
A valeria za 1.6 nie jest interesujaca? :O![]()
Poza Kowbojem nie widzę nic interesującego - może Herrera, może Leandro.
Według mnie jest.Valerie to ocna strikerka, a Calderwood została podłączona przez poduszkowe ciosy Casey.A valeria za 1.6 nie jest interesujaca? :O
Ja myślałem max.1,3Ja myślałem, że na Valerie będzie 1.2 max. Gram to + Cerrone nie wygra przed czasem.
1.44 unibet.Ja myślałem max.1,3
Ile masz na to Cerrone nie przed czasem?
Jak dla mnie taki kurs za niski. Cote jest do skończenia, decyzja prawdopodobna ale kurs imo słaby.Cerrone nie wygra przed czsem tz. że jak Cote wygra to wchodzi ta?1.44 unibet.
Na taki lekki dubel z kursem ponad 2 akurat rekreacyjnie coś sobie zagram.
Jak Cote obojętnie jak wygra i jak Kowboj wygra decyzją to wchodzi.Jak dla mnie taki kurs za niski. Cote jest do skończenia, decyzja prawdopodobna ale kurs imo słaby.Cerrone nie wygra przed czsem tz. że jak Cote wygra to wchodzi ta?
A valeria za 1.6 nie jest interesujaca? :O
w chuj atut, za to jest duzo gorszaCalderwood moze wygrac, dwie dobre stojkowiczki, ale Jojo jest mlodsza
w czym jest gorsza? stojka u obu dosc dobra, JoJo w parterze powinna byc lepsza o ile do niego dojdziew chuj atut, za to jest duzo gorsza
we wszystkim jest gorszaw czym jest gorsza? stojka u obu dosc dobra, JoJo w parterze powinna byc lepsza o ile do niego dojdzie
Valerie przejedzie po niej jak czołg marasa.Calderwood moze wygrac, dwie dobre stojkowiczki, ale Jojo jest mlodsza
Miała też splita z Gadelha.to, ze postawila jakis opor JJ nie oznacza, ze teraz kazdy inny zostanie lajtowo pokonany
To podam Ci "argument na Janusza". Maryna przejechała sie po JoJo a Valerie przejechała się po Marynie. Pasi??to, ze postawila jakis opor JJ nie oznacza, ze teraz kazdy inny zostanie lajtowo pokonany