Puczi
Dobry człowiek
zamrażasz kapitał?
Zależy od okazji. Jeśli walka w kwietniu, to zależy od kursu. Spodziewam się 1.30-1.35 przed walką.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zamrażasz kapitał?
a kto to jestMMA | XFN | Knize Monstr P. - Kozma D.
Na fortunie kurs na Knize jest 2.25 polecam grac bo warto.
Zawodnik mma.a kto to jest
Ja bellatora nie obstawiam bo jest dziwny ;p stawiasz coś na Babilon 2 ? Ciekawe są kursyKato, Lovato, Rickels, Sicilia w Bellatorze. Wszyscy są dogami. Myślę, że jest szansa powodzenia, niekoniecznie w AKO.
Szczególnie Lovato i Sicilia mnie się podoba!
Niestety spóźniłem się, bo miałem grać to wczoraj, ale wolałem się z tym przespać i teraz zamiast 2.9 na Lovato mam 2.5, a Sicilia z 3.2 na 2.2 już poleciał!
Czopek + Andryszak + Koike
Lol przed chwila puściłem identyczny kupon w sts xDCzopek + Andryszak + Koike
zalezy czy wage zrobia XDDDKoike - Kornik 5 rund?
to graj na sts, to i to gownoCholera, zanim wstawią kursy na LVbet, to kurs na Popka mi spadnie :)
to graj na sts, to i to gowno
to akurat powinien byc powod do zadowolenia, mozesz zagrac po normalnych kursach, a nie zlodziejskichZgodnie z naszym Regulaminem:
2.2. Przyjmowanie zakładów jest możliwe wyłącznie na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej.
Jestem w dupie ( tak samo jak UFC według Kawulskiego) :(
co ty w tym strachu widzisza Popek po 1,3 to faktycznie interes zycia
nic, doslowne zero, ale tak samo widze Popkaco ty w tym strachu widzisz
Judo xDco ty w tym strachu widzisz
Niby tak ale Andryszak szczeki wogole nie ma to po 1 a patrzac na styl Fernando to dosc ryzykowny zaklad.Leci Andryszak po 2.28. Kurs to w sumie śmiech, patrząc na to, co gość zrobił z Kitą.
Tak :)czopek czyli popek? :)
A tu nagle Oswiecinski go przerzuci niczym Prime Ronda przez biodro i skończy balachaTak :)
Ale kurs na tego tripla już spadł...![]()