Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chuj wie, pewnie cos im sie pojebalodostalem 2770 pkt na fortunie, a logowałem się tam ostatnio chyba z rok temu. Te pkt to równowartość chyba ze 150 zł. Jakiś haczyk, ocb?
chuj wie, pewnie cos im sie pojebalo
a dostales na maila cos? moze tez sie zaloguje xd
ja mam 0, ale konta nie potwierdzilem moze dlategonic na maila nie dostałem. Ziomek jest w jakiejś grupie o tematyce bukmacherskiej na fb właśnie mi napisał że dużo osób, które długo tam nie grały przez neta dostały te punkty, ponoć na zachęte ;) sam też dostał, zagrał za całość jakieś zdarzenie o marnym kursie i wypłacił. Też tak zrobie :)
TJa bym gral, jakbym nie byl PolakiemKursy na kilka potencjalnych pojedynków:
GSP 1.67
Conor 2.20
GSP 2.35
Whittaker 1.61
Johnson 1.50
Dillashaw 2.60
Ferg 2.30
Conor 1.63
Mnie ciekawi ile będzie na suba albo, że skończy walkę przed czasem. Jak @4 na sub to będę szczęśliwy.Baba Jaga tez nieźle wygląda.
proste ze jest obsrany, kazdy z top 3 koguciej go robi.ja bym w TJa wjechal grubo, ale jakie szanse, ze do tej walki dojdzie? niby jakies sa, tylko Mysza chyba osrany jest
Gastelum to kurs miesiaca, poza Rose ;pGastelum 1.57
Dla mnie bardzo dobry kurs. Taki mógłby być po pełnym obozie, a nie 3 tygodnie po walce, w której na dodatek dostał ciężki wpierdol. Pytanie czy GSP bił tak mocno, by Bisping tańczył po jego ciosach czy szczęka Anglika zgówniała? Nawet, jeśli to pierwsze, to 3 tygodnie to za mało czasu, by zregenerować się po tym, co gość przyjął w 3 rundzie.
Gastelum to kurs miesiaca, poza Rose ;p
nie ma opcji że 5dimes tyle wystawi 1.3 gdzieś dadząGastelum @1.57.
Gastelum @1.57.
to wyglada gorzej niz KSWCo myślicie o Starksie w ACB? Warto grać tam dogów, którzy walczą z Ruskimi? Czy to wygląda trochę tak jak w KSW?
Zajebisty kurs na Ortegę.Aldo 3.00
Ortega 2.35
Zajebisty kurs na Ortegę.
Gdyby były to 3 rundy to bym suba puścił w czeciej
Wydaje mi sie ze Robbie ogarnieO kurde
RDA 2.20
Lawler 1.63
Serce Bobby, ale rozum mówi Anjos przez decyzję (albo Robbie 5 runda :p)
Mam taką nadzieję :)Wydaje mi sie ze Robbie ogarnie