Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Schaboszczaka bym nie zagrał, ogólnie walka Schaub-Johnson jest najgorsza chyba do grania w AKO, na singlu takie starcia można dawać i to na Lawara lepiej, bo moim zdaniem szanse są takie same,a kurs wyższy na gościa z mocniejsza szczęką.

A ja sobie zrobiłem taki radosny zakładzik Jonson + Saleta, ale to raczej przeczucie niż jakieś przemyślenia.

A teraz kurs na kombinację na którą tak psioczyliście, że do dopu (był kurs 1,94) jest kurs 1,51. Niech mi ktoś pokaże jak słabe ako tak spada. :)

Głażkov - Scott 1 1,55. Unibet. To je dobre.

Ja dzis stawiam tak: pojedynczy na Hendo i kombinacja Hendo + Lavar. Na Hendo stawiam bo go zajebiscie lubie:-) a na Lavara bo jego przegrane sa przez Sub, a wygrane przez KO, natomiast Schaub nie ma wygranych przez poddanie, ale ma przegrane przez KO.

postawilem na hendo na singlu porazka

drugi kupon tez porazka, 50 w plecy na gali :-)

1.Court McGee - Josh Neer Typ 1 Kurs 1.35+

2. Brendan Schaub - Lavar Johnson Typ 2 Kurs 2.10-

chyba nie wielu zarobilo na gali?

@up

Ja z tej gali postawiłem tylko Moczide i jestem na plus.

Troll mode on

Chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich "znafcóff", którzy uważali, że Gołota zamiecie Saletą, bo tego drugiego Najman lał niemiłosiernie swoimi cepami. :-)

Dooży&Grooby

Twoje słowa

Hahahahaha, 2,90 na Hendo vs 1,35 na Lyoto...będę bogaty!!!

Który to już raz utapiasz hajs, stawiając na zawodnika z lepszą rzeźbą mięśni? Najpierw chciałeś postawić dom na Lombarda, potem Ali miał zmiażdżyć Pezao. Wczoraj też zobaczyliśmy jak H-Bomb urywa głowę Moczidzie. Nie idź tą drogą.

Troll mode off

Shit... wtopiłem na Johnsonie, a w momencie zapowiedzenia tej walki, wiedziałem, że tak to się skończy. Nie słucham więcej opinii forum :P Dobrze, że Lyoto odrobił część.

Wy się śmiejecie z mojego akumulatora 4 zdarzeniowego za kurs 1,94, a ja cieszę się zyskami. :))

Ja nie czytam opinii innych czy typowania na stronie, nie ma sensu, przecież ogląda się mma tyle samo lat co inni trzeba się kierować intuicją ;)

Gdy tylko kursy się pojawią, lecą hajsy na Ozdobę. :] Jak i na tym się dorobię, to poproszę o status: król freaków. :-)

Dobra, wracam do gry. Wczoraj siadł Górnik+Lazio za 10zł, dzisiaj postawiłem dwa mało realne zakłady za 5 zł: Barca vs Real 2-2 po kursie 10.00 i remis w Gran Derbi + remis Sevilla vs Atletico (możliwy zwrot: 65.80)

Widzieliscie kursy na Okamiego?

2,7 ! :-)

Zagram jeszcze Hirote i Tavaresa.

I zastanawiam sie nad Carawayem i Kyung Ho Kang'iem.

Mam pytanie, wynik walki Matt Riddle- Che Mills został już OFICJALNIE zmieniony na NO CONTEST?

Jest gdzieś takie info?

@Visu

Kurs na Okamiego jest świetny aż szkoda by było nie postawić, do tego zagram jeszcze Hunta i kombinacje Hirota, Sanchez, Stann

@Peer

Tak, wynik zmieniono ns NC.

http://www.bloodyelbow.com/2013/2/27/4037704/ufc-releases-official-statement-matt-riddle-che-mills-no-contest-mma-news

Ehh, wczoraj zagrałem na live za grosze żeby mieć równo złotówkami na koncie Bayern (1.10)i remis w Sevilla vs Atletico (po kursie 3.90 jak było 0-1) i siadło :D Szkoda,że tylko 2,25 na to przeznaczyłem. Ale ostatnio znów mam wreszcie dobrą passę, w ciągu tygodnia powiekszyłem swój majątek na koncie o 100%.

ja stawiam napewno na Okamiego 2.7 ,z sympati na Gomiego na ostatniej gali by na niego 3.4 kurs wszedl teraz moze bedzie podobnie i wacham sie na Afganczykiem Bahadurzada, oraz Stan +Struve+ Fukuda

Mimo, że zawsze byłem przeciwnikiem hype'u Lombarda, tak myślę, że Lombard nie tylko nie da się zdominować siłowo, ale i utuli do snu Okamiego. Tak ogólnie to polecałbym jednak poczekać do ważenia z obstawianiem, skoro i tak zostały 2 dni do gali.

Miałem nie grać za więcej siana ale dla Hunta zrobię wyjątek, kurs x 2,35 mnie skusił i poszły 200 na Marka. Do tego dałem jeszcze50 na Okamiego x 2,70 i 50 na Bahadurzade x 3,20. Wczoraj obstawiłem Pheonix i Hornetsów na pojedynczych po 20zł i weszło Phoenix ze kursem x 13. Na mega fuksie bo po dogrywce ale ważne, że weszło i za wczoraj zarobiłem 260 zł z 40zł. Ogólnie zauważyłem, że w NBA naprawdę warto grać underdogów.

@markhunto na pinnaclu obecnie jest 2.56. Liczę, że przed samą walką kurs będzie około 2.7 i wtedy ze spokojnym sumieniem postawię.

po raz pierwszy stawiam na underdogow

Single

Okami 2.75

z sympatii Gomi 3.35

Bahadurzada 3.3

dwa pierwsze po 30 Gomiego za 20

Back