Roshi
Roshi
One FC - K1
Opačić @ 1.55
Izydor łatwo w bazie
Sorry ale zapomniałem podać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
One FC - K1
Opačić @ 1.55
Izydor łatwo w bazie
Sorry ale zapomniałem podać
City + Taylor polecam... Szczególnie Szkota bo to co się dzieje w świecie Lopeza to filozofom się nie śniło...To i ja od siebie coś polecę: A.Nunes (UFC) 1.3+ Man.City wygra puchar 1.25+ Josh Taylor (boks)1.5
Nunes niekwestionowany kobiecy goat ze słaba przeciwniczką, City w kosmicznej formie- takiego meczu jaki zagrali w półfinale nie widziałem chyba nigdy oraz Taylor naprzeciw boksera który ma kompletny bałagan w głowie, jest pogubiony mentalnie i najpierw powinien się udać do psychiatry a nie na walkę bokserska. Bardzo mocne 3 typy na podwojenie swojego bankrollu.
7 było na Inter bez kitu? To grubo. Nawet z remisem fajne kursiwo musiało być.Ja przewrotnie na inter kurs 7.0 w finale nie trafia się często, może będą mieli dzień konia i wybronią wszystko bądź City po prostu pecha w napadzie. Za drobne oczywiście. Piłka nożna bywa czasami bardziej pojebana niż mma.
Aldana nie jest słaba, mam wrażenie że jest gremialnie skreślana. Podobne opinie krążyły o Grasso przy okazji jej walki z Shevchenko, co ciekawe Aldana trenuje z Grasso. Kto wie czy tu Meksykanka nie sprawi niespodzianki, jej boks stoi na bardzo wysokim poziomie, bjj również jednak jej piętą achillesową są zapasy a Nunes potrafi obalać i kontrolować. Ciekawe starcie wbrew pozorom.To i ja od siebie coś polecę: A.Nunes (UFC) 1.3+ Man.City wygra puchar 1.25+ Josh Taylor (boks)1.5
Nunes niekwestionowany kobiecy goat ze słaba przeciwniczką, City w kosmicznej formie- takiego meczu jaki zagrali w półfinale nie widziałem chyba nigdy oraz Taylor naprzeciw boksera który ma kompletny bałagan w głowie, jest pogubiony mentalnie i najpierw powinien się udać do psychiatry a nie na walkę bokserska. Bardzo mocne 3 typy na podwojenie swojego bankrollu.
Blisko było gdyby nie tłusta dupa Romelo i dwóch kolejnych wtop niemal setek.Ja przewrotnie na inter kurs 7.0 w finale nie trafia się często, może będą mieli dzień konia i wybronią wszystko bądź City po prostu pecha w napadzie. Za drobne oczywiście. Piłka nożna bywa czasami bardziej pojebana niż mma.
Jeszcze w połowie 6,65 było na live.7 było na Inter bez kitu? To grubo. Nawet z remisem fajne kursiwo musiało być.
Aldana nie jest słaba, mam wrażenie że jest gremialnie skreślana. Podobne opinie krążyły o Grasso przy okazji jej walki z Shevchenko, co ciekawe Aldana trenuje z Grasso. Kto wie czy tu Meksykanka nie sprawi niespodzianki, jej boks stoi na bardzo wysokim poziomie, bjj również jednak jej piętą achillesową są zapasy a Nunes potrafi obalać i kontrolować. Ciekawe starcie wbrew pozorom.
Ładnie. Swoją drogą tak nudnego finału dawno nie oglądałem.Jeszcze w połowie 6,65 było na live.
Ktoś z was ma coś na Bellator?
To podeślij koledze zaproszenie na mityczna grupęMamy pewnie
Zapraszamy na zamkniętą grupę
O ile taka grupa istnieje to mi sie nie chce :/ Nie ten adres. Kulturalnie zapytalem czy ktos ma jakies sugestie i tyle. Takie discordowe grupy czy chuj wie co sa dla takich zjebow jak ty.Mamy pewnie
Zapraszamy na zamkniętą grupę
Dlaczego discordowe grupy według Ciebie są dla zjebów?O ile taka grupa istnieje to mi sie nie chce :/ Nie ten adres. Kulturalnie zapytalem czy ktos ma jakies sugestie i tyle. Takie discordowe grupy czy chuj wie co sa dla takich zjebow jak ty.
Takie discordowe grupy czy chuj
O ile taka grupa istnieje to mi sie nie chce :/ Nie ten adres. Kulturalnie zapytalem czy ktos ma jakies sugestie i tyle. Takie discordowe grupy czy chuj wie co sa dla takich zjebow jak ty.