Zajebiście mnie cieszy, że...

Powiedziała na dużej przerwie w kolejce po zapieksy, że będzie z Tobą chodzić i możesz jej ponosić plecak i worek z kapciami na zmianę?

tF5IyZz_zpsuxmicwyw.gif

Urlop! Jutro wylot na kanary z gwoździem programu - nocnym podejściem pod wulkan Teide (3718 m n.p.m.) żeby być na szczycie na wschód słońca :bleed:
Zazdro. Mam tylko nadzieje, że na Teneryfie nie piździ teraz tak jak na Fuercie

Zazdro. Mam tylko nadzieje, że na Teneryfie nie piździ teraz tak jak na Fuercie
Teneryfa ma taki patent, że przez ten wulkan na północy jest chłodno i często pada, a na południu zawsze fajna pogoda i słoneczko. No ale na górce minusowa temperatura i wicher.

Teneryfa ma taki patent, że przez ten wulkan na północy jest chłodno i często pada, a na południu zawsze fajna pogoda i słoneczko. No ale na górce minusowa temperatura i wicher.
Będzie trasa na Endomondo Cohonesowym?

Będzie trasa na Endomondo Cohonesowym?
Mam tak zajebisty telefon, że nie obsługuje Endomondo (tak bym więcej rzeczy wrzucał). Kiedyś używałem SportTrackera, ale muszę się z GPSem łączyć przez internet, bo inaczej nie łapie sygnału i przez to telefon wytrzymuje ze 2,5 godziny tylko - zrezygnowałem. Chyba, że ktoś ze znajomych będzie rejestrował trasę to pogadam, żeby jakoś wrzucili.

Wawa odpada a krakow sie okaze na dniach. ale dziekuje za zaproszenie.

Ja Matiego chciałem zaprosić na żarcie w jego mieście. Podziekował i od tego czasu umilkł. Chyba myśli że jestem Bonusem BGC albo Kosteckim.

Ja Matiego chciałem zaprosić na żarcie w jego mieście. Podziekował i od tego czasu umilkł. Chyba myśli że jestem Bonusem BGC albo Kosteckim.
Mordo w pracy bylem caly dzien a przeciez od tamtej pory normalnie pisze.

...że odgruzowałem w końcu balkon, który zawalony był jeszcze częściowo pierdolnikiem po remoncie z lipca :awesome:

Może się w końcu te pierdolone kurwy szatana gołębie odpierdolą:hitman::windu:

Moja batalia z tymi kurwiszonami zasługuje na osobny wątek, może kiedyś założę
Znam przypadek, że całym osiedlem ludzie zrzucili się na sokolnika. Przyszedł ze 3 razy, puścił sokoła
kurwy zniknęły na lata

A jak masz loggię, a nie balkon, to może zabudówka z pleksy?

Back