Anonymous
Vale Tudo Championship
Powiedziała na dużej przerwie w kolejce po zapieksy, że będzie z Tobą chodzić i możesz jej ponosić plecak i worek z kapciami na zmianę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Powiedziała na dużej przerwie w kolejce po zapieksy, że będzie z Tobą chodzić i możesz jej ponosić plecak i worek z kapciami na zmianę?
Zazdro. Mam tylko nadzieje, że na Teneryfie nie piździ teraz tak jak na FuercieUrlop! Jutro wylot na kanary z gwoździem programu - nocnym podejściem pod wulkan Teide (3718 m n.p.m.) żeby być na szczycie na wschód słońca![]()
Teneryfa ma taki patent, że przez ten wulkan na północy jest chłodno i często pada, a na południu zawsze fajna pogoda i słoneczko. No ale na górce minusowa temperatura i wicher.Zazdro. Mam tylko nadzieje, że na Teneryfie nie piździ teraz tak jak na Fuercie
Będzie trasa na Endomondo Cohonesowym?Teneryfa ma taki patent, że przez ten wulkan na północy jest chłodno i często pada, a na południu zawsze fajna pogoda i słoneczko. No ale na górce minusowa temperatura i wicher.
Mam tak zajebisty telefon, że nie obsługuje Endomondo (tak bym więcej rzeczy wrzucał). Kiedyś używałem SportTrackera, ale muszę się z GPSem łączyć przez internet, bo inaczej nie łapie sygnału i przez to telefon wytrzymuje ze 2,5 godziny tylko - zrezygnowałem. Chyba, że ktoś ze znajomych będzie rejestrował trasę to pogadam, żeby jakoś wrzucili.Będzie trasa na Endomondo Cohonesowym?
W pierwszej chwili nie zakumałem i chciałem już pytać, kim jest ten grafik, że Ci pozwala lub nie chodzić na bjj. Jakimś senseiem?Grafik w pracy pozwolil na powrot na mate. urodzilem sie drugi raz.

Jak coś to nie mam z tym nic wspólnego.Grafik w pracy pozwolil na powrot na mate. urodzilem sie drugi raz.
To pijemy w Krakowie, c'nie? :)urodzilem sie drugi raz.
Dawaj do wawy!;)To pijemy w Krakowie, c'nie? :)
Mówiłem, rodzinka mnie odwiedza na długi weekend, nie dam rady...Dawaj do wawy!;)
Kierwa nie ty tylko @Mateusz SmoterMówiłem, rodzinka mnie odwiedza na długi weekend, nie dam rady...
Kierwa nie ty tylko @Mateusz Smoter

Mordo w pracy bylem caly dzien a przeciez od tamtej pory normalnie pisze.Ja Matiego chciałem zaprosić na żarcie w jego mieście. Podziekował i od tego czasu umilkł. Chyba myśli że jestem Bonusem BGC albo Kosteckim.
Dobra dobraMordo w pracy bylem caly dzien a przeciez od tamtej pory normalnie pisze.
Cóż to za czejen? Czyżby Byron Sully z Dr Quinn?Dobra dobra
Taki jedenCóż to za czejen? Czyżby Byron Sully z Dr Quinn?
Taki jeden
sztuczne kruki zainstaluj i deski z gwoździami :)Może się w końcu te pierdolone kurwy szatana gołębie odpierdolą![]()
sztuczne kruki zainstaluj i deski z gwoździami :)

Znam przypadek, że całym osiedlem ludzie zrzucili się na sokolnika. Przyszedł ze 3 razy, puścił sokołaMoja batalia z tymi kurwiszonami zasługuje na osobny wątek, może kiedyś założę