Zajebiście mnie cieszy, że...

Przywieź mi coś
Jak tylko wypali to przywiozę sake, ale jaki świat to teraz globalna wioska. Wykonawca z Anglii zatrudnia anglików do projektu, oni zatrudniają Polaków, konstrukcja jest następnie spawana w Chinach, a finalnie znajdzie się na Falklandach. Pojebane.

Jak tylko wypali to przywiozę sake, ale jaki świat to teraz globalna wioska. Wykonawca z Anglii zatrudnia anglików do projektu, oni zatrudniają Polaków, konstrukcja jest następnie spawana w Chinach, a finalnie znajdzie się na Falklandach. Pojebane.
Dlaczego pojebane? Typowa globalizacja i optymalizacja kosztów... Co za znaczenie ma kto gdzie projektuje, skoro projekt i tak wysyła się w wersji elektronicznej i dociera na miejsce w ciągu ułamku sekundy? U nas też była taka sytuacja, że bardziej opłacało się halę zaprojektować i wyprodukować u nas w Polsce i następnie zawieźć ją TIR-ami do Norwegii i na miejscu skręcić.

Mi przywieź magnetofon, podkoszulek i dżinsy :mamed:

Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)

zdjecie dawaj
edit
dobra sam znalazłem
308984_369038206501730_1887052410_n.jpg
coś blisko ust ją trzymasz

Last edited:
Back