Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy jest się co cieszyć, teraz to obiekt ruchomyZe moja cora zaczela raczkowac![]()

Jutro robimy misz masz z zawartoscia szafek bo obecnie leki sa przy samej siemi a mam... otwieranie szafek na przycisniecieNie wiem czy jest się co cieszyć, teraz to obiekt ruchomy![]()

No raczej, teraz to faza "łoooooo sprawdze wszystko, tata i mama mnie nie powstrzyma" :DJutro robimy misz masz z zawartoscia szafek bo obecnie leki sa przy samej siemi a mam... otwieranie szafek na przycisniecie![]()
Ło kurwa, grubo. Powodzenia życzę.Jest szansa, że pojadę do Chin na inspekcję konstrukcji którą właśnie zaprojektowałem. Oby wypaliło.
Dzięki ziom, nie wiem czy to wypali, ale namawiam managera że nie ma nikogo lepszego do nadzoru autorskiego jak projektant.Ło kurwa, grubo. Powodzenia życzę.
Przywieź mi cośDzięki ziom, nie wiem czy to wypali, ale namawiam managera że nie ma nikogo lepszego do nadzoru autorskiego jak projektant.
Jak tylko wypali to przywiozę sake, ale jaki świat to teraz globalna wioska. Wykonawca z Anglii zatrudnia anglików do projektu, oni zatrudniają Polaków, konstrukcja jest następnie spawana w Chinach, a finalnie znajdzie się na Falklandach. Pojebane.Przywieź mi coś
Sake przywieziesz Japonii głąbie. Z Chin przywieź chińczyków do pracyJak tylko wypali to przywiozę sake, ale jaki świat to teraz globalna wioska. Wykonawca z Anglii zatrudnia anglików do projektu, oni zatrudniają Polaków, konstrukcja jest następnie spawana w Chinach, a finalnie znajdzie się na Falklandach. Pojebane.
To tam nie pędzą wódy z ryżuSake przywieziesz Japonii głąbie. Z Chin przywieź chińczyków do pracy
?Pewnie pędzą, choć chinole których znam sa tak zjebani, że pewnie nawet nie pijąTo tam nie pędzą wódy z ryżu?
Jest szansa, że pojadę do Chin na inspekcję konstrukcji którą właśnie zaprojektowałem. Oby wypaliło.
Dlaczego pojebane? Typowa globalizacja i optymalizacja kosztów... Co za znaczenie ma kto gdzie projektuje, skoro projekt i tak wysyła się w wersji elektronicznej i dociera na miejsce w ciągu ułamku sekundy? U nas też była taka sytuacja, że bardziej opłacało się halę zaprojektować i wyprodukować u nas w Polsce i następnie zawieźć ją TIR-ami do Norwegii i na miejscu skręcić.Jak tylko wypali to przywiozę sake, ale jaki świat to teraz globalna wioska. Wykonawca z Anglii zatrudnia anglików do projektu, oni zatrudniają Polaków, konstrukcja jest następnie spawana w Chinach, a finalnie znajdzie się na Falklandach. Pojebane.
Mi przywieź magnetofon, podkoszulek i dżinsyJak tylko wypali to przywiozę sake, ale jaki świat to teraz globalna wioska. Wykonawca z Anglii zatrudnia anglików do projektu, oni zatrudniają Polaków, konstrukcja jest następnie spawana w Chinach, a finalnie znajdzie się na Falklandach. Pojebane.

Ładna chociaż?Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)
to wielka szansa od życia.Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)

Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)

Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)
Right or Left?Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)
I taka zaciśnięta, wręcz spięta. Aż by się chciało powiedziećzdjecie dawaj
edit
dobra sam znalazłem
coś blisko ust ją trzymasz![]()

Pytanie tylko czy ona o tym wie ?Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)

Powiedziała na dużej przerwie w kolejce po zapieksy, że będzie z Tobą chodzić i możesz jej ponosić plecak i worek z kapciami na zmianę?Nie wiedziałem gdzie się tym pochwalić więc piszę tutaj, bo mnie to zajebiście cieszy... mam dziewczynę :)