GoldenTooth
BAMMA Heavyweight
W sobotę przeprowadzka do centrum miasta. Będę miał wszędzie blisko i będę mieszkał sam. Wybornie 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wiem wiem, nawet trochę oglądałem w pracy, chciałem wrzucać w tym temacie :-D Jeszcze dwa w dupę i do domu.

Musimy kiedyś wjechać na pełnej na siłkę.Powoli wracam do sprawności i dostałem zielone światło od rehabilitantki na bieganie oraz ćwiczenia siłowe na nogi![]()

Pierwsza połowa listopada urlop wiec nawet codziennie:DMusimy kiedyś wjechać na pełnej na siłkę.
Dziś pierwszy raz dostałem dostałem życiu trzy pochwały w pracy. Jedną od Product Ownera i dwie od Line Managera. Wszystkie przyszły drogą mejlową z uwzględnieniem co ważniejszych osób w dziale.
Chyba będę miał całkiem spoko ocenę roczną![]()
Obiecałem. Pykło 3k lajków. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość

Dzięki, nowy materiał się grzeje, więc dam Ci prawdziwy powód do polajkowania jak tylko ukaże się na Rocksach.Obiecałem. Pykło 3k lajków. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość![]()
poniedzialek wolny?Długi łikend!! Odpoczynek od pracy i chwila na zabawę!

niektorzy to maja dobrze, gdyby nie rozliczenie z nfz-etem to tez bym bral wolne

niektorzy to maja dobrze, gdyby nie rozliczenie z nfz-etem to tez bym bral wolne![]()

To masz dobrą teściową, nie te co z kawałów ;)Dziś pierwszy raz od kąd urodzila nam sie córa, idziemy razem z żoną na impreze, a teściowa zostaje z małą![]()
Może dostaniesz jakiś specjalny pas za lajkowanie, Lajkowy Książe ;)Obiecałem. Pykło 3k lajków. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość![]()
Nie robię tego dla pasów, tytułów i innych tego typu rzeczyMoże dostaniesz jakiś specjalny pas za lajkowanie, Lajkowy Książe ;)

Ja też ostatnimi czasy sporo lajkuję, taki nałóg ;)Nie robię tego dla pasów, tytułów i innych tego typu rzeczy![]()

Jak mieszkałem w Poznaniu, to 20 minut się stało w kolejce na Ogrodach,żeby kupić :DRogale Świętomarcińskie.
Kurwa jakie to dobre!
UdanegoDziś pierwszy raz od kąd urodzila nam sie córa, idziemy razem z żoną na impreze, a teściowa zostaje z małą![]()

PropsujeAleż dobre są suszone daktyle, mniam