Masu
UFC Middleweight
Zazdrościcie mojego wyrafinowania.Lubię Cię, ale źle robisz. Może jeszcze napisz, że rower chcesz kupić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zazdrościcie mojego wyrafinowania.Lubię Cię, ale źle robisz. Może jeszcze napisz, że rower chcesz kupić![]()
Szanuję. Na Swoszowicach sklep ogrodniczy mają Urbanikowie. Cisy uformowane w bonsai stoją u nich po 15 tysięcy. Dobra inwestycja
Chociaż mięso zjedz.Że w sobotę jak wykurwię z rana na rower, to wrócę w nocy. Ależ nie mogę się już doczekać, żeby się myślowo oderwać od tej rzeczywistości.
Się wie, ależ jestem upodlony. Ale parafrazując klasyka: warto było kurwa.Chociaż mięso zjedz.
Ja jest git to git. Weekend jest od tego żeby gowno z siebie zrzucić. I wakacje. I zlotySię wie, ależ jestem upodlony. Ale parafrazując klasyka: warto było kurwa.
Obowiązkowo, dlatego muszę trochę sportu zażyć.Ja jest git to git. Weekend jest od tego żeby gowno z siebie zrzucić. I wakacje. I zloty

Już po przebojach, które opisywałeś w zeszły tygodniu?Że premia zasponsoruje mi wakacje, naprawę auta i przegląd rowerów![]()
Prawie, ale generalnie do przodu, tak czy siak bracia brytyjscy potrafia docenic:)Już po przebojach, które opisywałeś w zeszły tygodniu?
Ale robota zrobiona, czy jakiś etap kluczowy? Tak czy siak gratulacje (w sumie premii)!Prawie, ale generalnie do przodu, tak czy siak bracia brytyjscy potrafia docenic:)
Etap na razie. Do oddania cakowitego jeszcze daaaaaaaaaleko. I dzieki:)Ale robota zrobiona, czy jakiś etap kluczowy? Tak czy siak gratulacje (w sumie premii)!
To dobrze, że daleko. Więcej premii na horyzoncieEtap na razie. Do oddania cakowitego jeszcze daaaaaaaaaleko. I dzieki:)

+1...ale się najebałem
Typowy wierzący niepraktykującyNie zdecydowałem się iść do kościoła. Ale piękna ulewa.

Pójdę na 17, spokojnie.Typowy wierzący niepraktykujący![]()
Bedzie padać i sue spalisz w piekle.Pójdę na 17, spokojnie.
Cokolwiek bełt znaczy dzisiaj, za mej młodości było to tanie wino marki wino, ktòrym sie można było solidnie napierdolić.+1
Rano musiałem puścić kilka bełtów, żeby dojść do siebie.

Tego bełta też pamiętam :)Cokolwiek bełt znaczy dzisiaj, za mej młodości było to tanie wino marki wino, ktòrym sie można było solidnie napierdolić.![]()

Nie padało, a przy okazji odmówiłem litanie do Serca Pana Jezusa.Bedzie padać i sue spalisz w piekle.
Baba jesteś, żeby zdrabniać? Może jeszcze napisz "pieniążki"Siedzę sobie i chłodny wiaterek przedostaje się przez otwarte okno muskając moją skórę.
Wczoraj było tak gorąco i duszno, że pisząc posta spociłbym się jak prosiaczek, a teraz jest idealnie![]()

Nie mam pieniążkówBaba jesteś, żeby zdrabniać? Może jeszcze napisz "pieniążki"![]()
Poprawione na dziką świnie