maras
UFC Middleweight
Że dzisiejszą motywację na siłowni zapewniają rezerwowi reprezentacji w szczypiorniaku. Kurwa jakie drągale.
Z jakiej restauracji masz widok na ich siłownię i co wpierdalasz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Że dzisiejszą motywację na siłowni zapewniają rezerwowi reprezentacji w szczypiorniaku. Kurwa jakie drągale.
Zbieram się do żurku ale w domuZ jakiej restauracji masz widok na ich siłownię i co wpierdalasz?

Zbieram się do żurku ale w domu![]()
Szkalujesz mnie strasznie:(Pojemność talerza liczona w centymetrach kwadratowych kiełbasy? :D
Czemu? :)

Mnie zajebiście cieszy, że po tygodniu mam wreszcie wolne dwa dni, że zdałam egzamin w pracy i dostanę podwyżkę (zajebiście małą ale zawsze coś :P)
ale wcześniej miałeś i to całkiem sporo z tego co pamiętam!Pff, ja od 22 dni wolnego nie mam farciaro
ale wcześniej miałeś i to całkiem sporo z tego co pamiętam!
chciałbyś! sam mi mówiłeśStalkujesz mnie? Tyle o mnie wiesz :p

Moje wolne też dobiega końca. O 01:00 ruszam na Warszawe, później mazury. Mam wrócić koło piątku na weekend a potem zobaczymy. W pracy ostatnio byłem w marcu :Dale wcześniej miałeś i to całkiem sporo z tego co pamiętam!
Niech zgadne podales powisowa jajeczniczke?TęczaCieszy mnie 100 dolarow napiwku

Niech zgadne podales powisowa jajeczniczke?Tęcza![]()
Moje wolne też dobiega końca. O 01:00 ruszam na Warszawe, później mazury. Mam wrócić koło piątku na weekend a potem zobaczymy. W pracy ostatnio byłem w marcu :D

Moje wolne też dobiega końca. O 01:00 ruszam na Warszawe, później mazury. Mam wrócić koło piątku na weekend a potem zobaczymy. W pracy ostatnio byłem w marcu :D
Co to jest?Ze zdobyłem t. 5 komentarza do ksh z 2015 r. i mogę go mieć przez pół roku :D
Kwintesencją myśli prawniczej okolocywilistyczno-handlowej.Co to jest?
Brzmi jak nazwa sekty:DKwintesencją myśli prawniczej okolocywilistyczno-handlowej.
Ile to kosztuje?Ze zdobyłem t. 5 komentarza do ksh z 2015 r. i mogę go mieć przez pół roku :D
też zamierzam sobie kupić! zdaj później relację czy jest fajny :)Grill elektryczny który panna mi dzisiaj kupiławchodzę na wyższy poziom zdrowego żarcia
jest parowar jest grill można sobie uatrakcyjnić żarcie jakoś
![]()
Ok 300zlIle to kosztuje?
ja juz zdaje, bo uzywam od lat. jest zajebistyteż zamierzam sobie kupić! zdaj później relację czy jest fajny :)