Zabójstwo w miasteczku Wilanów aresztowany Shamad E

geniusz zbrodni
Po prostu sraczka i nielogiczne myślenie po dokonaniu takiego czynu zdarza się.
A pieski teraz mają CBZC i potrafią wyciągać dużo informacji z telefonów a nawet Yankesi z FBI ich szkolili więc wiedzą co nie co w labolatoriach kryminalistycznych.
Ale jeśli wykażą ,że to on faktycznie wysłał wiadomość a może zasłaniać się ,że do telefonu miał dostęp drugi gość to ma słabo.
A kwalifikacja czynu to raczej nie będzie pobicie ze skutkiem śmiertelnym tylko zabójstwo z zamiarem ewentualnym i chłopak będzie parter z Andrzejem trenować przez lata pod celą.

Po prostu sraczka i nielogiczne myślenie po dokonaniu takiego czynu zdarza się.
Jaka kurwa sraczka panie śledczy, przecież to głupota pisać takie rzeczy na jakimkolwiek komunikatorze, nie żadna sraczka. Bardziej duma z popełnionego czynu, chujowy z ciebie komendant, nie potrafisz wejść w głowę sprawcy.

Jak bym był komendantem to byłbyś pierwszym ,który lata do mnie na makowca charakterniaku.
Tak, pewnie, jak najbardziej.
Żeby latać na makowca to trzeba mieć coś za uszami a ja jestem przykładnym obywatelem.

Kreuj się dalej piotrus na śledczego, może zasłużysz na range inspektor gadżet, bo jak widać twoja wiedza opiera się na bajkach z telewizji, pozdro zwyrolu :beczka:

Chłop się obsrali dlatego napisał do kogoś smsa że kogoś zabił, no pierdolnięty w łeb, logicznie się to składa wszystko :juanlaugh:

Chłop się obsrał i postanowił ogłosić światu że jest mordercą, bo się obsrał :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:

Tematy jak ten, czy ten z Andrzejem powinny być w Cohones żeby takie atencyjne kurwy nie zakładały nowych kont próbując świecić nieudolnie intelektem, a czemu w tych tematach? Bo w nich jest ruch= największa atencja dla przegrywa życiowego.

Tak, pewnie, jak najbardziej.
Żeby latać na makowca to trzeba mieć coś za uszami a ja jestem przykładnym obywatelem.

Kreuj się dalej piotrus na śledczego, może zasłużysz na range inspektor gadżet, bo jak widać twoja wiedza opiera się na bajkach z telewizji, pozdro zwyrolu :beczka:

Chłop się obsrali dlatego napisał do kogoś smsa że kogoś zabił, no pierdolnięty w łeb, logicznie się to składa wszystko :juanlaugh:

Chłop się obsrał i postanowił ogłosić światu że jest mordercą, bo się obsrał :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:

Tematy jak ten, czy ten z Andrzejem powinny być w Cohones żeby takie atencyjne kurwy nie zakładały nowych kont próbując świecić nieudolnie intelektem, a czemu w tych tematach? Bo w nich jest ruch= największa atencja dla przegrywa życiowego.
Ale dziś agresywny jesteś. Na bombę wszedłes?
:lesnarhappy:

Dlaczego piszesz że jestem agresywny, co ja dziś takiego napisałem?

Mam uczulenie na takie kurwy i to wszystko, 0 agresji.
Przychodzi jakiś łeb, pisze farmazony, wy go lajkujecie a on dostaje to po co tu przyszedł, atencję.

On to co najwyżej może na drąga wejść koledze jak większość charakterniaków a o jakiej bombie my mówimy jak on teścia to co najwyżej w aptece widział bo każdy go przewalił na towar.

Dlaczego piszesz że jestem agresywny, co ja dziś takiego napisałem?

Mam uczulenie na takie kurwy i to wszystko, 0 agresji.
Przychodzi jakiś łeb, pisze farmazony, wy go lajkujecie a on dostaje to po co tu przyszedł, atencję.
Kurwe to ty codziennie w lustrze widzisz i hamuj bajerę

Kurwę to masz na starym dowodzie wypisaną w rubryce "imiona rodziców" charakterniaku :beczka::kis:
My chyba mamy inne dowody lujku bo ja takich danych u siebie nie widzę.
Tak myślę ,że jesteś z tych chłopków co strzał teścia żuta guma i napinka a jak się coś dzieje to klaps na pyśka i oczy zamykasz szybciej niż ja licznik do setki.
Nie fisiuj

My chyba mamy inne dowody lujku bo ja takich danych u siebie nie widzę.
Tak myślę ,że jesteś z tych chłopków co strzał teścia żuta guma i napinka a jak się coś dzieje to klaps na pyśka i oczy zamykasz szybciej niż ja licznik do setki.
Nie fisiuj
Jakiego teścia, przecież mnie obalają na towar, gubisz się w zeznaniach pecie.

Tak, jestem z tych chłopaków co oddają ukrainskim kurwom dorobek swojego życia i śpią w lesie w namiocie, rozkminiłeś mnie rudy z CSI.

Po minucie zapominasz co piszesz psychiczny atencjuszu, wypierdalaj lizać wora chłopakom których prosiłeś by się za ciebie na forum wstawiali jak cię wszyscy gnoili.
Może znów ktoś przyjdzie, napiszę że piotrus nie jest taki zły, i zostanie wyjaśniony znikając w czeluściach internetu ;)

Za głupi nawet jesteś kiepie by wiedzieć że takie dowody o których wspominałem jednak istniały ;)
Screenshot_2025-04-04-16-47-53-072_com.android.chrome.jpg

A teraz zawijaj się z tym swoim kurewskim rodowodem z tego szanowanego forum.

A swoją drogą to chyba masz ten dowód okrągły, bo na nowych też są imiona rodziców kurwiu.

I teraz tak, zdradziłeś się że jesteś przyjebany, czy zdradziłeś się że jesteś gnojem który dowodu osobistego nie miał nigdy w dłoniach?

Za głupi nawet jesteś kiepie by wiedzieć że takie dowody o których wspominałem jednak istniały ;)
View attachment 124901

A teraz zawijaj się z tym swoim kurewskim rodowodem z tego szanowanego forum.

A swoją drogą to chyba masz ten dowód okrągły, bo na nowych też są imiona rodziców kurwiu.

I teraz tak, zdradziłeś się że jesteś przyjebany, czy zdradziłeś się że jesteś gnojem który dowodu osobistego nie miał nigdy w dłoniach?
Ty jesteś jakiś popierdolony?
Jaki Piotruś itp?
Rurko mniej towaru a na atencjusza to ty pasujesz po ty co napisałeś.

Ty jesteś jakiś popierdolony?
Jaki Piotruś itp?
Rurko mniej towaru a na atencjusza to ty pasujesz po ty co napisałeś.
Jakiego towaru? Znalazłeś już imiona na tym okrągłym dowodzie? Rurko? Taki masz pseudonim operacyjny?

Troszkę emocji i Piotruś już nie trafia tłustymi paluchami w literki na telefonie? Ojoj, przykro mi :(

W sumie to przepraszam, ja tylko miałem na myśli że nie miałem na myśli.

Pół strony by wyjaśnić kurwisko, szybko poszło.

A teraz wracamy do rzeczywistości, poczytamy za kilka dni jakie śledczy wyciągnie wnioski, pewnie kto inny się obsra i zaczną sami siebie sprzedawać, a czemu? Bo panu śledczemu się tak tylko wydaje.

Spec od wszystkiego, od wojny, od kryminalnych spraw, od literatury, od sportu, a kurwa gruba i zapuszczona, brzydka i głupia, zajebiste kombo.

Ach te gwiazdy KRS1

Zarówno Klaudia R. jak i Andrzej P. oraz Shamad E. usłyszeli zarzut zabójstwa w zamiarze ewentualnym. Na dalszy ciąg procesu zatrzymani będą oczekiwać w tymczasowym areszcie, na co zgodę wyraził sąd.

Co można ru więcej napisać? Zawsze się serce raduje jak islamski śmieć wpakowuje się w kłopoty. Szkoda, że nie można go rozstrzelać tylko będziemy płacić za jego pobyt.
Szkoda tylko ,że na jego miejsce przyjeżdżają co chwile nowi a Warszawa niedługo będzie przypominać islamabad a nie Europejskie miasto.

Szkoda tylko ,że na jego miejsce przyjeżdżają co chwile nowi a Warszawa niedługo będzie przypominać islamabad a nie Europejskie miasto.
Jak powiedzieć, że nie mieszkasz w Warszawie, nie mówiąc, że nie mieszkasz w Warszawie.

W stolicy jest sporo Gruzinów i Azerów oraz Uzbeków, a także trochę Indusów/Pakoli, ale to nadal jest garstka w skali dwumilionowego miasta.

Takie wpisy są równie wiarygodne, jak pierdolenie Korwina o upadającej Szwecji - słyszę to od 20 lat, tylko coś ta lewacka Szwecja upaść nie chce.

Jak powiedzieć, że nie mieszkasz w Warszawie, nie mówiąc, że nie mieszkasz w Warszawie.

W stolicy jest sporo Gruzinów i Azerów oraz Uzbeków, a także trochę Indusów/Pakoli, ale to nadal jest garstka w skali dwumilionowego miasta.

Takie wpisy są równie wiarygodne, jak pierdolenie Korwina o upadającej Szwecji - słyszę to od 20 lat, tylko coś ta lewacka Szwecja upaść nie chce.
Lol!

Back