Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiem. Będzie jak z bitcoinami.O Panie... to nie są tanie rzeczy.
Trzeba do administracji przesłać zaświadczenie z urzędu skarbowego (minimum 30k PLN miesięcznie dochodu),oraz zaświadczenie od lekarza rodzinnego o posiadaniu przynajmniej 25 cm kindybała.Buenos,
Wciąż nie da się założyć konta na Cohones? Do kiedy tak ma być? Znajoma osoba chciałaby dołączyć do SGC (Szanowane Grono Cohones), ale się nie może się zarejestrować.
To kobieta... Posiadanie kindybała musi być permanentne, czy może być na godziny?Trzeba do administracji przesłać zaświadczenie z urzędu skarbowego (minimum 30k PLN miesięcznie dochodu),oraz zaświadczenie od lekarza rodzinnego o posiadaniu przynajmniej 25 cm kindybała.
To minimalne wymagania na członka klubu gentelmenów cohones.
Gdzie masz napisane, że to kobieta?To kobieta... Posiadanie kindybała musi być permanentne, czy może być na godziny?![]()
zioło dziekan ma konto na sprzedażBuenos,
Wciąż nie da się założyć konta na Cohones? Do kiedy tak ma być? Znajoma osoba chciałaby dołączyć do SGC (Szanowane Grono Cohones), ale się nie może się zarejestrować.
Gdzie masz napisane, że to kobieta?
I Paweł Ryt musi zatwierdzić podanie o podanie jak w świat według kiepskichTrzeba do administracji przesłać zaświadczenie z urzędu skarbowego (minimum 30k PLN miesięcznie dochodu),oraz zaświadczenie od lekarza rodzinnego o posiadaniu przynajmniej 25 cm kindybała.
Trzeba do administracji przesłać zaświadczenie z urzędu skarbowego (minimum 30k PLN miesięcznie dochodu),oraz zaświadczenie od lekarza rodzinnego o posiadaniu przynajmniej 25 cm kindybała.
Kindybały też urosłyA 25k PLN dochodu i 30 cm kindybała?
Czy mam podnieść dochód i uciąć te 5 centymetrów?
![]()
Ja dzisiaj robię na mrozie, więc mam usprawiedliwienieTrzeba do administracji przesłać zaświadczenie z urzędu skarbowego (minimum 30k PLN miesięcznie dochodu),oraz zaświadczenie od lekarza rodzinnego o posiadaniu przynajmniej 25 cm kindybała.
Ci obrzezani teżJa dzisiaj robię na mrozie, więc mam usprawiedliwienie
Minimum, mówi to Panu coś? Gdyby skończył kolega przynajmniej jeden kurs z cajber sekurity wiedziałby kolega o różnicy między działaniem <i> oraz <lub>A 25k PLN dochodu i 30 cm kindybała?
![]()
Gdyby skończył kolega przynajmniej jeden kurs z cajber sekurity wiedziałby kolega o różnicy między działaniem <i> oraz <lub>
Podnieść kindybał, obniżyć dochód i jedziemy z kurwamiA 25k PLN dochodu i 30 cm kindybała?
![]()
Rejestracja znowu otwarta z tego co widzę.
różnicy między działaniem <i> oraz <lub>
Zasadniczo w podejściu prawniczym "i" zawiera w sobie "lub"
W logice nieZasadniczo w podejściu prawniczym "i" zawiera w sobie "lub"
W logice nie
Chłopie ja kończyłem zawodówkę a nie prawo.Zasadniczo w podejściu prawniczym "i" zawiera w sobie "lub"
I zaraz wróci banderobut 3.0 czy inna żelaznaszmata jeśli to prawdaRejestracja znowu otwarta z tego co widzę.
Zamknąć w pizdu!Rejestracja znowu otwarta z tego co widzę.
Rejestracja znowu otwarta z tego co widzę.
Pies biega luzem a siekiera stoi przy drzwiachTeraz się zleci cała branża. Do tych co czytają po kryjomu z wypiekami na twarzy dołączy cała reszta. Jak zaczną jeździć po domach to niektórzy hejterzy będą musieli ich zapisywać w terminarzu.
Muszę coś ogarnąć bo psa to mam tylko karykaturę, a siekierę złamalem w zeszłym tygodniu. Chociaż wyczyścić obiektywy i załadować czyste karty do kamer.Pies biega luzem a siekiera stoi przy drzwiach![]()