Wrocław 71 dziwki

Bastuś jest równy gość, musiałbyś najpierw przeze mnie przejść:boystop:

Sam bym się nie zjawił, za dużo osób na mnie poluje, wziąłbym siwego, marcinosa, szplina, pyra, kogoś jeszcze, i możemy się mierzyć :lesnarhappy:

Albo złomowaniem przed ustawką :awesome:

Niech się chłopaki dobrze bawią, bez jakichś krzywych akcji.

Tylko tam Sebe do domu odstawcie, żeby go jakiś ukrainiec w bramie nie zgwałcił bo cweli na forum nie tolerujemy :tiphatb:

Nie ma problemu. Ustawcie się tylko w kolejce.

Sam na pięciu, ogarniętych.
Gdzie zawodowca poskładało 2 lamusów.
No ale trzeba w siebie wierzyć, zdrówko :lesnarhappy:

Powodzenia synek :juanlaugh:

Tacy tylko do mniejszych lubią sapać :wink:

No ale gość sam wychodzi na ekipę, to musi być Jon Jones.

Stary weź kurwa, utkaj. Mewson to jest morda od 2018. Ja stoję za nim, wiec mi nie pierdol
Nadrobiłem wczorajszą ‚imprezę’…
Ale @Gaara co się przypucowal dla @mewson to coś być musiało… :roberteyeblinking:

Taa, trzeba było mnie po niej nie napierdalac, może wtedy szarpalaby tylko po alko :werdum:
To pewnie były te sparingi na 30% o których wcześniej dyskutowaliśmy.

Tak serio, to nie pamiętam - przepraszam.
Widocznie zasłużyłeś chuju:lol:

Dziwnym trafem @Mnichu na trzeźwo się do mnie nie dopierdala, prócz tego gdy wtedy wyjebałem z tym 500+ i zostałem zgaszony podatkami :beczka:
Kto pierwszy się do kogo przypierdolił jest dyskusyjne ale zostawmy to. Niepotrzebna była ta napędzana alkoholem (przynajmniej u mnie :fjedzia: ) pyskówka, niepotrzebne było jej przeciąganie i dopierdalanie się. Pozdro i wszystkiego dobrego bo wiem, że jesteś dobra morda :beer:

Kto pierwszy się do kogo przypierdolił jest dyskusyjne ale zostawmy to. Niepotrzebna była ta napędzana alkoholem (przynajmniej u mnie :fjedzia: ) pyskówka, niepotrzebne było jej przeciąganie i dopierdalanie się. Pozdro i wszystkiego dobrego bo wiem, że jesteś dobra morda :beer:
Z małej chmury duży deszcz, ja też nie potrzebnie to ciągnąłem wiedząc że u was płyną % no i ja też tam coś miałem wypite, nie tyle co zawsze, ale tolerancja spadła, teraz znów nie pije z pół roku minimum :awesome:

Chuj tam, powyzywali się, atmosfera się jako tako oczyściła, jedziemy dalej w tym 2025 roku :D

Z małej chmury duży deszcz, ja też nie potrzebnie to ciągnąłem wiedząc że u was płyną % no i ja też tam coś miałem wypite, nie tyle co zawsze, ale tolerancja spadła, teraz znów nie pije z pół roku minimum :awesome:

Chuj tam, powyzywali się, atmosfera się jako tako oczyściła, jedziemy dalej w tym 2025 roku :D

yes.gif

Back