Wrocław 71 dziwki

Z jednej strony jest mi z tym źle, bo serio tu lubię te wszystkie mordy i niepotrzebne i z totalnej głupoty się to zaczęło.
Z drugiej nie mogłem powstrzymać od śmiechu.
Wygrała dziś ze mną ta ciemna moja strona i wstałem specjalnie o 5.00 by porobić to co najważniejsze, a na resztę dnia wylosowałem sobie urlop, żeby na bieżąco czytać temat zanim go ktoś skasuje :mamed:

Całkiem spoko. Zarzuciłeś nam że nie ma Złotów nigdzie oprócz Wrocławia i Krakowa, wykazałem Ci że były więc dlaczego pizdo nie było Cię w 2017 w Gdańsku?

Nie żeby coś ale najwięcej spotkań miało miejsce w Warszawie

Może mi ktoś logicznie wytłumaczyć : czemu ktoś kto waży 60pare kilo z kamieniami w kieszeniach, mając lat 30 rzuca się do kogoś kto waży drugie tyle ? Na prawdę trzeba w życiu przechodzić aż tak wiele przykrości zdrowotnych by zrozumieć przyrodę ?

Szanujcie ludzi w okularach, noszą je żeby móc nas widzieć ! Trochę wdzięczności

A na serio : każdy z nas będzie je nosił prędzej czy później

Może mi ktoś logicznie wytłumaczyć : czemu ktoś kto waży 60pare kilo z kamieniami w kieszeniach, mając lat 30 rzuca się do kogoś kto waży drugie tyle ? Na prawdę trzeba w życiu przechodzić aż tak wiele przykrości zdrowotnych by zrozumieć przyrodę ?
On się rzuca tylko do chłopaków do 60 kg. na ludzi wyższych wagowo ma swojego chłopaka.

Najbardziej przejebane to ma @Mnichu. Dzieci to prawdziwy cud, ale poświęcić uwagę trójce na kacu to naprawdę wyzwanie dla prawdziwych twardzieli!
:lol:
A tym razem mam luzik bo żona wsadziła mnie to auta i pojechaliśmy do teściowej do opola, teraz leżę i czekam na roladę i kluski śląskie. Trochę musiałem powynosić rzeczy po teściu z mieszkania ale to przy okazji kac zszedł szybciej :fjedzia:

Jaki stary taki głupi, żeby się w tym wieku z kimś w Internecie spinać :pociesznymirek:
Ale to to Ci wyszło, chyba już było po "kilku" kolejkach :
Rozmawiam z Tobą sam, możesz od tego odwraca ćuwagę jak chcesz ale nic tego nie zmieni. To, czy mi moja stara nie dała to jestem w szczęśliwym związku od 10 to, jest to coś czego taki półczłowiek jak ty nigdy nie osiągnie.

Tak średnio bo balas wpierdolu jeszcze nie obskoczył.:werdum:

I został specjalistą od klimatu.
Co z człowiekiem robi porzucenie przez ukrainkę w lesie.
halibut dla klimatu.jpg

Próbowałem wczoraj kilka razy was uspokoić i załagodzić sytuację, @Siedem pewnie uznasz, że jestem nieobiektywny, ale jak dla mnie, to co wyprawiasz w tym temacie to jest zachowanie najbardziej zbliżone do halibuta. Chłopy sobie piją, wiadomo, że są w innym stanie świadomości a Ty się wpierdoliłeś z butami w ten temat i drążysz całą noc. Z jednej strony piszesz coś o tym że jesteś „poważnym człowiekiem” a z drugiej walczysz do upadłego o chuj wie co?
Przecież każdy poważny człowiek, jak to się nazwałeś, zakończyłby to po pierwszej wymianie wiadomości z mewsonem. I to nie ze strachu, po prostu z logiki bo tam nie było o co robić trzody i cały wątek ułożyłby się na wesoło a wyzywając się od pizd i kurew.
Czasami lubię się pokłócić, a jak widzę ataki z kilku stron, to się włącza syndrom oblężonej twierdzy, nie wiem czy zauważyłeś czy nie ale życzyłem im dobrej zabawy, i się zaczęło, a że oni się nawzajem na mnie nakręcają czy nakręcali ( nie wiem jakie są nastroje obecnie) to już nie moja wina.

A później zza pleców kolegów jak zwykle wyłoniła się niewinna owieczka. A że niektórzy tu mają syndrom tatusia względem jego osoby to ja nic nie poradzę.

Last edited:
Polecam, niektórym nie wczuwać się tak bardzo w te forum jakby to była dla kogoś jakaś istotna część życia.

Bo stare chłopy a się kłócicie, niczego to nie zmieni.

Jak macie do siebie problem to lepiej się ustawcie dajcie sobie po ryju, po męsku i po temacie.

Dziwię się niektórym, że mają tyle czasu na takie kłótnie internetowe jak w gimnazjum.

Polecam, niektórym nie wczuwać się tak bardzo w te forum jakby to była dla kogoś jakaś istotna część życia.

Bo stare chłopy a się kłócicie, niczego to nie zmieni.

Jak macie do siebie problem to lepiej się ustawcie dajcie sobie po ryju, po męsku i po temacie.

Dziwię się niektórym, że mają tyle czasu na takie kłótnie internetowe jak w gimnazjum.
oplot co ty wiesz o zyciu

Back