Wrocław 71 dziwki

Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś forumowym napinaczem i życiową pizdą.

A teraz życzę stosunkowo udanej nocy i żeby cię twój chłopak odpowiednio dociążył.
Forumowy napinacz który chce się spotkać, zajebiście, nie mamy o czym rozmawiać lamusie.

I znów, chcieli kreta dojechać a się zbłaźnili..

Ja to mówię otwarcie że nie wyjdę z kimś cięższym, tylko moja waga, i co, i chuj. Nie strugam z się bie chuj wie kogo, zwłaszcza do mniejszego, jak koledzy w tym temacie. Hehe.

Miała być biba a skończyło się na polowaniu na kreta …

IMG_4800.jpeg

Co tu się kurwa w ogóle dzieje.
Jakaś anonimowa 60kg pizda ciska się do dobrych chłopów, którym życiowo pewnie mógłby co najwyżej buty czyścić, a jedyne co ma z nimi wspólne, to połączenie z internetem.
I znów, chcieli kreta dojechać a się zbłaźnili..
Sam się kurwa dojeżdżasz i błaźnisz, ale chyba nawet tego nie jesteś w stanie pojąć będąc bezstresowowl wychowanym.

Jak chcesz wchodzić na wagę przed solówką, to chujowo trafiłeś synek.
Wstyd, nawet jak na wagę lekkopółśmieszną.

Próbowałem wczoraj kilka razy was uspokoić i załagodzić sytuację, @Siedem pewnie uznasz, że jestem nieobiektywny, ale jak dla mnie, to co wyprawiasz w tym temacie to jest zachowanie najbardziej zbliżone do halibuta. Chłopy sobie piją, wiadomo, że są w innym stanie świadomości a Ty się wpierdoliłeś z butami w ten temat i drążysz całą noc. Z jednej strony piszesz coś o tym że jesteś „poważnym człowiekiem” a z drugiej walczysz do upadłego o chuj wie co?
Przecież każdy poważny człowiek, jak to się nazwałeś, zakończyłby to po pierwszej wymianie wiadomości z mewsonem. I to nie ze strachu, po prostu z logiki bo tam nie było o co robić trzody i cały wątek ułożyłby się na wesoło a wyzywając się od pizd i kurew.

Co tu się kurwa w ogóle dzieje.
Jakaś anonimowa 60kg pizda ciska się do dobrych chłopów, którym życiowo pewnie mógłby co najwyżej buty czyścić, a jedyne co ma z nimi wspólne, to połączenie z internetem.

Sam się kurwa dojeżdżasz i błaźnisz, ale chyba nawet tego nie jesteś w stanie pojąć będąc bezstresowowl wychowanym.

Jak chcesz wchodzić na wagę przed solówką, to chujowo trafiłeś synek.
Wstyd, nawet jak na wagę lekkopółśmieszną.
A ty kurwa spać powinieneś

o kurwa, ale tu krecik zajebal offtop, korzystajac, ze wiekszosc zwinieta w klebek lezy w lozku to i ja prywate jebne. Ktos wie co tam potrzebuje, zeby wejsc do hyde park? moze @Roshi ?
Btw @Baasteek co to znaczy losowanie wolnych?:D Czyli bookujesz sobie wakacje, a na losowaniu zamiast maja wylosujesz grudzien. Nigdy o czyms takim nie slyszalem.

o kurwa, ale tu krecik zajebal offtop, korzystajac, ze wiekszosc zwinieta w klebek lezy w lozku to i ja prywate jebne. Ktos wie co tam potrzebuje, zeby wejsc do hyde park? moze @Roshi ?
Btw @Baasteek co to znaczy losowanie wolnych?:D Czyli bookujesz sobie wakacje, a na losowaniu zamiast maja wylosujesz grudzien. Nigdy o czyms takim nie slyszalem.
Mordo posty, napierdalaj posty, chyba 100 i możesz wbijać w hp

Back