Wrocław 71 dziwki

Całkiem spoko. Zarzuciłeś nam że nie ma Złotów nigdzie oprócz Wrocławia i Krakowa, wykazałem Ci że były więc dla czego pizdo nie było Cię w 2017 w Gdańsku?
Zarzucilem czy zapytałem? Wpaść na galę i wypaść, to dobry zlot.
Pizdo, i pisze to do mnie kurwa. Farmaceuta :juanlaugh:

Białe kołnierzyki kurwa :juanlaugh:

Całkiem spoko. Zarzuciłeś nam że nie ma Złotów nigdzie oprócz Wrocławia i Krakowa, wykazałem Ci że były więc dlaczego pizdo nie było Cię w 2017 w Gdańsku?

01e.jpg

Konkretnie się bawiliście, widziałem zdjęcia, sami gangsterzy, w okularach.
No i widzisz, różnica między nami jest taka że Ty jesteś anonimem internetowym na forum a ja nie. Jest grupa osób, które mnie zna i nie jest to jedynie Wrocław ponieważ jak tylko było okazja to poznawałem osobny z Podkarpacia jak @Miskatonic czy z wybrzeża jak @Hefaner . Nie jestem też jakimś wielkim turem jak @mewson tylko normalnym rekreacyjnie trenującym typem. Dodatkowo nie oceniam wartości człowieka po jego wadze czy wyglądzie.

No i widzisz, różnica między nami jest taka że Ty jesteś anonimem internetowym na forum a ja nie. Jest grupa osób, które mnie zna i nie jest to jedynie Wrocław ponieważ jak tylko było okazja to poznawałem osobny z Podkarpacia jak @Miskatonic czy z wybrzeża jak @Hefaner . Nie jestem też jakimś wielkim turem jak @mewson tylko normalnym rekreacyjnie trenującym typem. Dodatkowo nie oceniam wartości człowieka po jego wadze czy wyglądzie.
No i co w związku z tym ?
Mam się wyświetlać bo kurwa jakiś mnichu tego chce? Pojebało wam się w dupie bo się w 4 spotkaliście na mieście.

Hefaner? :juanlaugh:

Szacunek, ja się z wami nie spotkam bo mnie nie stać na takie wykwintne lokale.

Oznacz więcej ludzi to może lajka dostaniesz, gangsterze farmaceuto.
Każdy tu jest anonimem prócz 5 osób które się znają, kurwa, litości.

Wiesz co @Mnichu ? Wolę być sam niż w takiej bandzie chuja do której należy śmieć halibut. Chcesz to się tam baw, tak jak i cała reszta, jak wspominałem kolegów nikomu wybierać nie będe, ale od mojej osoby to się proszę odpierdolic, i tyle w temacie.

I się kurwa następny nie wywołany przypierdala.
Hieny czekające na okazje która nigdy nie nadejdzie.

No i co w związku z tym ?
Mam się wyświetlać bo kurwa jakiś mnichu tego chce? Pojebało wam się w dupie bo się w 4 spotkaliście na mieście.

Hefaner? :juanlaugh:

Szacunek, ja się z wami nie spotkam bo mnie nie stać na takie wykwintne lokale.

Oznacz więcej ludzi to może lajka dostaniesz, gangsterze farmaceuto.
Misiaczku, napisałem posta nikogo nie cytując i sam zdecydowałeś się a niego odpisać. Zarzuciłeś mi że złoty sa jedynie Wrocław i Kraków, napisałem ci, że to fałsz ale Ty nie możesz o tym wiedzieć ponieważ siedzisz wygodnie za swoim monitorem. Dodatkowo nie jestem też farmaceutą a zwykłym handlowcem, który akurat pracuje w branży farmaceutycznej:)

Misiaczku, napisałem posta nikogo nie cytując i sam zdecydowałeś się a niego odpisać. Zarzuciłeś mi że złoty sa jedynie Wrocław i Kraków, napisałem ci, że to fałsz ale Ty nie możesz o tym wiedzieć ponieważ siedzisz wygodnie za swoim monitorem. Dodatkowo nie jestem też farmaceutą a zwykłym handlowcem, który akurat pracuje w branży farmaceutycznej:)
Odwracaj kota ogonem panie farmaceuto ale więcej mnie nie cytuj, jestem wyczulony na takie skryte faje.

Odwracaj kota ogonem panie farmaceuto ale więcej mnie nie cytuj, jestem wyczulony na takie skryte faje.
Ale co Ty pierdolisz? Kto odwraca kota ogonem? Jeżeli ktokolwiek to anonimowy kapitan ulica co zgrywa wielkiego ulicznika :lol:

Ale co Ty pierdolisz? Kto odwraca kota ogonem? Jeżeli ktokolwiek to anonimowy kapitan ulica co zgrywa wielkiego ulicznika :lol:
Tak ci na tym zależy? W porządku, od dziś to ty jesteś kapitan ulicy, a ja farmaceuta, a wiesz skąd się wziął kapitan ulicy debilu jebany? Ze snippeta Tomka czika humorystycznego czyli z tej zwroty

I o to tak was dupa boli?
Pierwsze słowa tej piosenki mówią wszystko
"Nie jeden chujoza na upadek mój dziś liczy"

Czaisz? Czy literować?

#edit przekmiń to sobie tak jak chcesz, koło chuja mi to lata.

Cieszę się że tak uważasz, zgrywam kozaka, dzięki temu nie mam przypału.

Tak ci na tym zależy? W porządku, od dziś to ty jesteś kapitan ulicy, a ja farmaceuta, a wiesz skąd się wziął kapitan ulicy debilu jebany? Ze snippeta Tomka czika humorystycznego czyli z tej zwroty

I o to tak was dupa boli?
Pierwsze słowa tej piosenki mówią wszystko
"Nie jeden chujoza na upadek mój dziś liczy"

Czaisz? Czy literować?

Oj strasznie się zdenerwowałeś, chyba dotknąłem jakąś drażliwą strunę. Wciąż jesteś anonimową pizdą m, której nikt nie zna i które pomimo aktywności na forum od 2015 roku nie chciała się pokazać.

Oj strasznie się zdenerwowałeś, chyba dotknąłem jakąś drażliwą strunę. Wciąż jesteś anonimową pizdą m, której nikt nie zna i które pomimo aktywności na forum od 2015 roku nie chciała się pokazać.
Kolego sympatyczny zaciekawił mnie twój avatar !! Co to za persona ?!

Tyle że to Wrocławska ekipa robi z siebie pośmiewisko a nie samotny wilk jak ja, hieny się zleciały, nic nie ugrały, to co, można iść spać?

Czy ja tu kiedyś pozowałem na kogoś kto się chce z wami spotykać? Poważnym ludziom nie potrzeba kontaktów z chłopami z internetu, no ale co farmaceuta może o tym wiedzieć. Im dalej to śmieszniej.. bo siedzę tu 10 lat to mam się z wami spotykać? Mógłbym się spotkać z wybranymi, a nie kurwa chuj wie z kim.

Czy mnie boli? Nic mnie nie boli, cierpię na słowotok, nigdy mnie nie przegadasz, a co ty pedofil jesteś ze chcesz się z małolatem spotykać? Przecież twój przyjaciel halipet mówi że mam 9 lat, czego ty chciałeś, żebym do Wrocławia jechał? Kudemą

Mógłbym się spotkać z wybranymi
Wybranymi, wyimaginowanymi kurwa bo nikomu się nie pokażesz internowa pizdeczke. :lol: Najzabawniejsze jest to że to Ty mnie pierwszy zacytowałeś a później się przypierdalasz ale ludzie o niskim IQ jak Ty tak mają.
Pod wpływem wkurwienia.
Czy Ty masz jakiś fetysz halibuta? Ja tego człowieka nawet nigdy nie spotkałem ale patrząc na Twoje reakcje to jest to ktoś, bez kogo nie możesz żyć.

Wybranymi, wyimaginowanymi kurwa bo nikomu się nie pokażesz internowa pizdeczke. :lol: Najzabawniejsze jest to że to Ty mnie pierwszy zacytowałeś a później się przypierdalasz ale ludzie o niskim IQ jak Ty tak mają.

Czy Ty masz jakiś fetysz halibuta? Ja tego człowieka nawet nigdy nie spotkałem ale patrząc na Twoje reakcje to jest to ktoś, bez kogo nie możesz żyć.
Halibut to ryba morda !! I to chujowa w smaku !!!

Back