Wrażenia z Torwaru - dla tych co byli na gali

Gala ogólnie jak najbardziej na + i to duży.

Z takich bardziej zauważalnych zmian to osoby, które chodzą po trybunach i sprzedają napoje i nie trzeba stać w długich kolejkach i spóźniać sie na walki.

Z każdą galą coraz więcej świateł.

Mniej przerw między walkami było w porównaniu do innych eventw KSW

Minusem to była cała banda celebrytów którzy się lansują na gali. Siedzą na miejscach, które dostali od sponsorów, bo KSW nie daje wejściówek za darmo tym "gwiazdom"

Jedyną wejściówke to dostał Naman na ring i wyszedł po 41 sekundach.

No i dużym minusem tej gali były ceny biletów, ale to temat rzeka

Obok mnie siedziało dwóch typów i każdy miał po trzy sety w gaciach, na mamedzie już się chwiali, kiedy wstawali, ponieważ oczywiście doprawili się piwem ;d / Najlepsza była pepsi, którą sprzedawali na trybunach, nie wiedziałem, czy to pepsi, czy jakaś woda z "sokiem" o smaku pepsi ;x / Z ludzi którzy byli blisko mnie rozwalał mnie też typo z długimi włosami i koszulką na ramiączka, chodził ciągle z napiętym bicem, może ktoś widział ;d

Ja ich nie widziałem, ale obok mnie siedziało kilku "Gentelmenów" ubranych w jakieś komplety z Marywilskiej i czekali na walkę Janka na tej gali, ale nie chciałem ich wyprowadzać z błedu.

No i jeszcze na sektorze porządku pilnował ochroniarz - Hindus co miał drobne problemu z komunikacją aby wyprosić tych którzy przychodzili z innych rejonów żeby mieć lepszy widok

360 km do wawy i nie zalowalem, Ksw 21 bardzo fajnie, ogolnie swiatla, naglosnienie bardzo bardzo wysokiej jakosci. Bardzo mi sie podobalo ;) oczywiscie ilosc koxów bardzo duza wiekszosc z wypieta klata do przodu. Co do walk... Walka horwicha orkopnie nudna... Kobiety super, strus kulak widac bylo ze piotrek od 2rundy sie rozkrecal. Iro kornik wydawalo sie ze kornik mial przewage w stojce, myslalem ze maciek bedzie szukal KO bardziej niz suba. Aslan borys fajnie ale szkoda borysa. Cipek, Mamed wiadomo wrzawa na torwarze :) Po tej gali pomyslalem sobie jedno ze naprawde ksw super wyglada i nie mozemy narzekac bo mamy Produk na mega wysokim poziomie, wiadomo walki loteria ale mysle ze ksw jest w stanie zrobic produkt ktory bedzie w europie najlepszy oraz bedzie 2 organizacja na swiecie ale do tego potrzeba organizowac walki w niemczech, angli, rosji, szwecji plus 1, 2 gale w ameryce ;) daleko wybiegam wiem. Ale dobry kierunek. Pisane z tel, sory za ewentualne bledy.

jebana szmata, skonczyl sie rozglos to wyskoczyla z prawie golymi cyckami na pierwszy rzad

Buraku za takie teksty ja bym dał Ci bana z miejsca.

Czym to się różni od obrażania zawodników że nikt nie skasował, a to na dodatek kobieta.

Boli Cię że jesteś na innym poziomie?

Każdy kto tu ją obraża jest chyba gejem. Dla mnie im więcej jej cycków tym lepiej, a że sami tylko się onanizujecie to wam gul skacze.

Każdy kto tu ją obraża jest chyba gejem.

Przeciez to oczywiste, dwóch facetów sciskajacych się na macie, jeden drugiemu zachodzi za plecy, chyba nie oczekujesz, że na forum są jacyś heteroseksualni?

Przeciez to oczywiste, dwóch facetów sciskajacych się na macie, jeden drugiemu zachodzi za plecy, chyba nie oczekujesz, że na forum są jacyś heteroseksualni?

Mało tego, ile razy jest tak, że jeden jest między udami drugiego...

Spot-the-Difference-610x423.jpg

Back