XDDDKlakier dzisiaj czeka na nasze pytania odnośnie Wojtka.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
XDDDKlakier dzisiaj czeka na nasze pytania odnośnie Wojtka.![]()
to się okażeO kurwa, w przyszłym Live Mroza będzie Manuwa
to się okaże
Dzisiaj na Twitterze mi mignęło, że zagaił nawet o udział Namajunas. Ma rozmach skurwisin.

Cohones zostało już pozdrowione przez Różala. :)Szkoda że nie Cohones
Zawada nieźle na lajwie pierdolnął - "CZEŚĆ WOJTEK, POZDRAWIAM MMAROCKS". Wojtas już go zbanował.

pierdolenie jurasa dla januszy vs konkretne wywiady z zawodnikami dla ludzi ogarniajacych ten sport. kurwa zalamka z tymi ludzmi czasami "XDDDDDDDDDDDDDDD"
Dzięki za pozdro od Wojtasa kiras!Szkoda strzępić ryja ale czy tylko ja dostrzegam ból małego portalu liżącego dupcie o ten większy nie liżący który kręci więcej wyświetleń pomimo banicji? JAK TO JES XDDDD

Nie ma za co mordo, udzielam sie.Dzięki za pozdro od Wojtasa kiras!
![]()
Czego oczekujesz od gościa, który nazwał Botoks solidnym męskim kinem i ocenił 7/10.o kurwa no niemozliwepierdolenie jurasa dla januszy vs konkretne wywiady z zawodnikami dla ludzi ogarniajacych ten sport. kurwa zalamka z tymi ludzmi czasami "XDDDDDDDDDDDDDDD"
/Czego oczekujesz od gościa, który nazwał Botoks solidnym męskim kinem i ocenił 7/10.
łot?gdzie?Gdzieś tam się przewijało :D chyba tt./
łot?gdzie?
Rozwineliscie sie w temacie biustow, az sploszyliscie @Dominik Durniat.
Mniejsza z lizaniem dupy, tam o MMA wzgledne pojecia ma ta dupa od wywiadow i @midern o ile jeszcze tam jest. Pan naczelny nadal nie odroznia zapasow klasycznych od stylu wolnego, wiec ... faktycznie szkoda strzepic ryja ;)Szkoda strzępić ryja ale czy tylko ja dostrzegam ból małego portalu liżącego dupcie o ten większy nie liżący który kręci więcej wyświetleń pomimo banicji? JAK TO JES XDDDD