Chujcew
UFC Bantamweight
Oba bardzo takA dzisiaj takie:
View attachment 117062
@Chujcew
Można się spodziewać czegoś bardzo solidnego? (Szczególnie po włoskim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oba bardzo takA dzisiaj takie:
View attachment 117062
@Chujcew
Można się spodziewać czegoś bardzo solidnego? (Szczególnie po włoskim)
Po chuj ci wino za 500 zł, przecież tym nawet się nie idzie najebać, ze 3 butelki bym musiał wypić osobiście.@Chujcew
A tym razem przytargałem skrzynkę takiego wynalazku:
View attachment 124764
Robert Eden Crest Biodynamic Grenache | Vivino US
Crest Biodynamic Grenache is a Red wine. See reviews and pricing for this wine.www.vivino.com
Miałeś może z tym styczność?
Bo ja dokopałem się w sumie tylko do tego:
![]()
The Big Interview: Robert Eden of Château Maris
Château Maris co-owner and winemaker Robert Eden is a passionate advocate of the role of biodynamics in reducing the negative impacts on the environment and the wine industry. Arabella Mileham reports.www.thedrinksbusiness.com
Po chuj ci wino za 500 zł, przecież tym nawet się nie idzie najebać, ze 3 butelki bym musiał wypić osobiście.
Kulturalny gentlemenel, taki jak ja, wcale nie musi się najebać (co najwyżej może, jeśli wyraża taką chęć).Po chuj ci wino za 500 zł, przecież tym nawet się nie idzie najebać, ze 3 butelki bym musiał wypić osobiście.
A jak chcesz się najebać to co pijesz i ile musisz tego wypić? Ile to wino ma koni?Kulturalny gentlemenel, taki jak ja, wcale nie musi się najebać (co najwyżej może, jeśli wyraża taką chęć).
Po drugie - moc jest słuszna.
ciapaci Cię nauczyli kultury czy pan pawel?Kulturalny gentlemenel, taki jak ja, wcale nie musi się najebać (co najwyżej może, jeśli wyraża taką chęć).
Po drugie - moc jest słuszna.

Nie odczuwam takich potrzeb. Wolę jednak omijać kacaA jak chcesz się najebać to co pijesz i ile musisz tego wypić? Ile to wino ma koni?
. A wino wg etykiety ma 14.9%, choć akurat zupełnie na to nie zwracałem uwagi.Pan Paweł nie zatrudnia ciapatych.ciapaci Cię nauczyli kultury czy pan pawel?![]()
Jasne, ale kręcą się tam pewnie po ulicach?Pan Paweł nie zatrudnia ciapatych.
Nie mieszkam w ParyżuJasne, ale kręcą się tam pewnie po ulicach?

w Kopenhadze.Nie mieszkam w Paryżu![]()

Daleko od Kopenhagi.w Kopenhadze.![]()
3 wina tak jak mówiłem.Nie odczuwam takich potrzeb. Wolę jednak omijać kaca. A wino wg etykiety ma 14.9%, choć akurat zupełnie na to nie zwracałem uwagi.
Pomijając dalszą dyskusję w temacie srania pod siebie, to jeśli nawet 3 wina potrzeba, to gdzie jest problem, skoro nabyłem 6?3 wina tak jak mówiłem.
A jak już jesteś najebany i srasz pod siebie to czym się upijasz?
Za te 6 win mogłeś kupić 2 palety wiśni i jakby ci przelali z butelki do butelki to byś nawet nie rozróżnił które jest której, wino jest dla małolatów na wioskach i dla pedałów.Pomijając dalszą dyskusję w temacie srania pod siebie, to jeśli nawet 3 wina potrzeba, to gdzie jest problem, skoro nabyłem 6? View attachment 124775
Czasem dobrze posłuchać fachowcaZa te 6 win mogłeś kupić 2 palety wiśni i jakby ci przelali z butelki do butelki to byś nawet nie rozróżnił które jest której, wino jest dla małolatów na wioskach i dla pedałów.

?Nie znam, wygląda bardzo dobrze. Minervois to niezły regionik z idealną pogodą na mocne, głębokie grenache. Biodynamika i wina naturalne mi za bardzo nie podchodzą, dziwne są i przerost formy nad treścią trochę no i z samej racji tego krzyczą sobie więcej. Ważne, że smakuje! Jak zobaczę, to wezmę@Chujcew
A tym razem przytargałem skrzynkę takiego wynalazku:
View attachment 124764
Robert Eden Crest Biodynamic Grenache | Vivino US
Crest Biodynamic Grenache is a Red wine. See reviews and pricing for this wine.www.vivino.com
Miałeś może z tym styczność?
Bo ja dokopałem się w sumie tylko do tego:
![]()
The Big Interview: Robert Eden of Château Maris
Château Maris co-owner and winemaker Robert Eden is a passionate advocate of the role of biodynamics in reducing the negative impacts on the environment and the wine industry. Arabella Mileham reports.www.thedrinksbusiness.com
Jak ze wszystkim, są poziomy. Ale akurat Amarone to styl, który zawsze powinien dostarczyć minimum więcej niż przyzwoitą jakośćTakie dwie buteleczki Amarone dostałem, ciekawe czy podejdą.
View attachment 131970
@Chujcew jak to z tym Amarone jest, że trafiają się takie, że można do nich wracać i trafiają się zupełne pomyłki (i nie piszę tutaj o najtańszych na półce).
Grafika z neta oszuście...
Czego od Bambo oczekiwałeś..Grafika z neta oszuście...
Nie kurwa, sam robiłem.Grafika z neta oszuście...

Tak jak avatar?Nie kurwa, sam robiłem.![]()

Chętnie pomogę jak trzeba![]()
?Szukaj pingwina na etykiecie, nie ma za co.![]()
Wybrane wina do - 30 %! - Promocja - Promocja
Na stronie Winnicy Lidla znajdziesz informacje o produktach, oceny ekspertów oraz ciekawostki winiarskie.winnicalidla.pl
To co z tego z tych tańszych jest wartego uwagi?