Wielki Typer Cohones Liga Mistrzów 2022/23

Dopiero wczoraj zajarzyłem, że mi sie lekko popierdoliła matematyka.
Gratulowałem wygranej bo policzyłem że do końca zostały 3 mecze, 2 półfinały i finał. A przecież półfinały są 4 :beczka: .
No to teraz gratuluję @Gienek bo wygrałeś :conorsalute:.

Dopiero wczoraj zajarzyłem, że mi sie lekko popierdoliła matematyka.
Gratulowałem wygranej bo policzyłem że do końca zostały 3 mecze, 2 półfinały i finał. A przecież półfinały są 4 :beczka: .
No to teraz gratuluję @Gienek bo wygrałeś :conorsalute:.
Ja pierdole.

Wracamy Kurwie.
Dzisiaj odbyło sie losowanie LM.
Jak co roku odpaliłem typera

Zapisujcie sie nickiem z forum, zapraszajcie znajomych, gramy o pietruszkę jak zawsze.

Typy bez bonusów.

Attachments

• 9818.jpg
    9818.jpg
    120.8 KB · Views: 15
Gienek zmień tryb typera na wynik po dogrywce jak w tamtym roku. Teraz jest ustawione na wynik po karnych a to wykluczy nam możliwość typowania remisu. :conorsalute:

Spokojnie. Zawsze się coś ominie. Meczów jest w pizdu. A typować można do rozpoczęcia meczu więc może jeszcze dzisiejsze podadzą.

Który to jest guru? :mamedwhat: chłop nie podał swojego nicku bo jak przegra to się nie przypucuje a jak wygra, to będzie fisiował że jest ekspert :lesnarhappy:

Psv nas ładnie w chuja zrobiło.

Który to jest guru? :mamedwhat: chłop nie podał swojego nicku bo jak przegra to się nie przypucuje a jak wygra, to będzie fisiował że jest ekspert :lesnarhappy:

Psv nas ładnie w chuja zrobiło.
Podbijam pytanie. Który cwaniak to guru? Przyznawać się :jimcarrey:. Czy ktoś z poza Cohones się wdupił ?

Back