W środę na konferencji prasowej przed FAME 17 było bardzo gorąco. Podczas spotkania twarzą w twarz pomiędzy Pawłem Jóźwiakiem a Michałem Baronem, współwłaściciel organizacji FAME nie wytrzymał i uderzył prezesa FEN.
Podczas bliskiego spotkania obaj zaczęli napierać na siebie głowami, przez co od razu byli rozdzielani przez ochroniarzy. W pewnym momencie „Boxdel” wyprowadził dwa ciosy - najpierw na tułów, później na głowę Jóźwiaka. Po wszystkim widać było ogromne zdenerwowanie u 48-latka.
Jóźwiak stoczy drugą walkę na gali związanej ze sportami walk. Pierwsza miała miejsce w październiku 2022 roku na WOTORE 6, gdzie zaledwie 15 sekund rozprawił się uderzeniami z Marcinem Najmanem.
Dla „Boxdela” będzie to czwarty występ. W dotychczasowych jedyną wygraną odniósł przed czasem w czerwcu 2018 roku w starciu z Jakubem Szymańskim. Kolejne dwie walki przegrał – w czerwcu 2019 roku z Jakubem Flasem przez techniczny nokaut, a w październiku 2021 roku z Kasjuszem Życińskim przez decyzję sędziów.
Spotkanie twarzą w twarz na materiale poniżej od 1:59:25:
Na FAME 17 dojdzie do takich pojedynków, jak Amadeusz Roślik vs Kamil Łaszczyk, Marcin Wrzosek vs Piotr Szeliga, Sebastian Fabijański vs Wacław Osiecki i Alan Kwieciński vs Maksymilian Wiewiórka.
WIDEO: "Boxdel" uderzyÅ PawÅa Jóźwiaka na konferencji przed FAME 17. GorÄco przed piÄtkowÄ walkÄ | MMAROCKS
W środę na konferencji prasowej przed FAME 17 było bardzo gorąco. Podczas spotkania twarzą w twarz pomiędzy Pawłem Jóźwiakiem a Michałem Baronem, współwłaściciel organizacji FAME nie wytrzymał i uderzył prezesa FEN. Podczas bliskiego spotkania obaj zaczęli napierać na siebie głowami, przez co od...