kamilll Oplot Challenge Middleweight Apr 22, 2012 #31 znalzalem jakis fb i tam pisza slowence. Sapp ponoc 130 kg!? jak to mozliwe...
kamilll Oplot Challenge Middleweight Apr 22, 2012 #32 Fighter.si 1.597 osób lubi to ° 251 osób o tym mówi
kamilll Oplot Challenge Middleweight Apr 22, 2012 #34 ja patrze jak mial 155 na K-1! wtedy byl byk. na SFL mial 140 kg, a teraz 130... on juz chyba sterydow nie bierze.
ja patrze jak mial 155 na K-1! wtedy byl byk. na SFL mial 140 kg, a teraz 130... on juz chyba sterydow nie bierze.
patros Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 22, 2012 #35 dla mnie to cyrkowiec ;] dzś da dupt, na KSW da dupy i potem w walce z Sao Palalei da dupy
kiler113 Maximum FC Bantamweight Apr 22, 2012 #37 na wiki juz od dawna porazka wpisana wiec nie ma czego innego oczekiwac :-)
zoom UFC Middleweight Apr 22, 2012 #38 "dla mnie to cyrkowiec ;] dzś da dupt, na KSW da dupy i potem w walce z Sao Palalei da dupy" bo waznym jest, zeby dawac cos od siebie, a nie tylko brac xD
"dla mnie to cyrkowiec ;] dzś da dupt, na KSW da dupy i potem w walce z Sao Palalei da dupy" bo waznym jest, zeby dawac cos od siebie, a nie tylko brac xD
patros Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 22, 2012 #39 ja bym mu wpisał już tak z 3 porażki więcej na zapas ;]
patros Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 22, 2012 #40 ""dla mnie to cyrkowiec ;] dzś da dupt, na KSW da dupy i potem w walce z Sao Palalei da dupy" bo waznym jest, zeby dawac cos od siebie, a nie tylko brac xD" daje dupy ale bierze hajs :D :D
""dla mnie to cyrkowiec ;] dzś da dupt, na KSW da dupy i potem w walce z Sao Palalei da dupy" bo waznym jest, zeby dawac cos od siebie, a nie tylko brac xD" daje dupy ale bierze hajs :D :D
patros Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 22, 2012 #44 szkodnikiem i dającym dupy na ringu za grube gaże ;d
kamilll Oplot Challenge Middleweight Apr 22, 2012 #46 teraz jest o pas, a potem Sapp. no jak wjebie to nie bedzie litosci dla KSW hehehe
Pawel97 Oplot Challenge Welterweight Apr 22, 2012 #47 Na wiki pisze win ale na czerwonym tle. Więc jeszcze jest na co liczyć :D.
patros Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 22, 2012 #49 kamilll - a wierzysz w inny wynik niż szybka porażka sappa ???
patros Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 22, 2012 #51 hmmmmm no trudny temat ;d bob to taki Pan, który za pięniążki podkłada się na ringu i klepie ;d
Droni Bellator Welterweight Apr 22, 2012 #52 Bob się rozmienił na drobne teraz tak całkowicie, że aż żal. Ta jego pamiętna walka z Minotauro <3
kamilll Oplot Challenge Middleweight Apr 22, 2012 #57 w K-1 straszne bomby przyjmowal na ryj ale walczyl! teraz to szkoda gadac. jaja byly jak Sapp napierdalal jak automat.
w K-1 straszne bomby przyjmowal na ryj ale walczyl! teraz to szkoda gadac. jaja byly jak Sapp napierdalal jak automat.
qkqz Oplot Challenge Welterweight Apr 22, 2012 #58 Ciekawe jaka kontuzja dziś. Tak dla odmiany może ręki teraz.
patros Oplot Challenge Light Heavyweight Apr 22, 2012 #59 Droni - swoją drogą to zawodnik, który rzucał Minotauro po ringu teraz odklepuje obalenia...
Kris Legacy FC Flyweight Apr 22, 2012 #60 ja mu daje gość 3 minuty. jak wytrzyma dłużej do będzie sukces.