Anonymous
Vale Tudo Championship
Szkoda mi kasy bo 500zł dodatkowej premii za niechorowanie
Co kurwa? Ki chuj?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda mi kasy bo 500zł dodatkowej premii za niechorowanie

Co kurwa? Ki chuj?![]()

Coś naściemniali u lekarza, dali pod stołem, ładna pogoda a jak pójdzie na tydzień max 2 tygodnie to pracodawca może Ci gówno zrobić BO MOZESZ SOBIE "ZACHOROWAĆ"Kaczka w wielu firmach jest to praktykowane. Ja mam u siebie prawie 6 stow i to 2 razy w roku i max moge miec 3 dni chorobowego tak wiec troche lepiej niz Voran. Dobra nie robmy im syfu w temacie...Co kurwa? Ki chuj?![]()
Ja mam u siebie prawie 6 stow i to 2 razy w roku

Jakiego znowu przybytu i skąd?Pytanie. Czy dojazd do tego przybytku komunikacją miejską ma sens? Mówimy o godzinie 22 wzwyż.
Nie interesuj sie, bo kociej mordy dostaniesz.Jakiego znowu przybytu i skąd?
Tak późno będziesz? Z buta można albo uberem bykuNie interesuj sie, bo kociej mordy dostaniesz.
Z dworca do knajpy, a skad niby?
Ta, tak pozno niestety. To to wiem, ale jakby byla mozliwosc to wolalbym komunikacja.Tak późno będziesz? Z buta można albo uberem byku
Ta, tak pozno niestety. To to wiem, ale jakby byla mozliwosc to wolalbym komunikacja.
Akurat wtedy jadę na zbiory agrestu.
Wolałbym łapać chińczyków do puszek i sprzedawać na Wolumenie:DMam lepszy biznes dla Ciebie - będziemy łapać krakowski smog do puszek i sprzedawać w Chinach jako ekologiczne i świeże powietrze. Oni i tak mają gorzej, więc się nie połapią.
Wolałbym łapać chińczyków do puszek i sprzedawać na Wolumenie:D
dla przypomnienia
![]()
ta walka najbardziej interesujaca chyba
Czemu ta walka taka interesująca ? Jakieś no noł nejmy z kategori kobiecej w dodatku
A jak wygląda ostateczna lista, kto będzie ?
To nie ma uja, wywiad wchodzi, jak będę w stanieJa :D

To nie ma uja, wywiad wchodzi, jak będę w stanie![]()
łeeeeee będę sławnyDobra ! ;D