MysticBęben
UFC Featherweight
@Cloud ją "zdublował"Po pierwsze jaki "walny"?
Po drugie dubertowa się zdublowała? Po trzecie może zajrzę.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Cloud ją "zdublował"Po pierwsze jaki "walny"?
Po trzecie jakie może? Wpadaj, trzeba będzie merytorycznie o cyrku bólu podyskutować.Po pierwsze jaki "walny"?
16. Ja plus moja żona jej kumpela (dobra dupeczka) i kumpel (only zlot)dobra, chuj, raz sie zyje
1. midern (hala + zlot później)
2. Comber (zlot)
3. Bęben - just zlot
4. Dubertowa (hala + zlot później)
5. Voranek
6. Doozy&Grooby (hala + zlot później)
7. Cloud + Duubertowa
8. PaweLisu
9. Vic3k
10. Baasteek
11. Maras (only zlot, chlanie w chuj)
12. Over - nie wiem o której wpadnę i na ile, ale na bank się pojawię :D
13.Jacques
14. masu
15. mat (22 minimum raczej, mam nadzieje, ze maja w tej knajpie dobra herbate)
@mat śpiący grzecznie w foteliku nie wymaga pilnowania ale jak tam już chcesz![]()
Próbowałem w sobotę-nie polecamTeraz będę sprawdzał na swojej skórze powiedzenie "można się bawić bez alkoholu".
Ta sala, gdzie siedzimy od początku, może pomieścić ok. 40-40kilka osób@mat śpiący grzecznie w foteliku nie wymaga pilnowania ale jak tam już chcesz
Stawiam, ze łacznie zjawi sie z 60 osob
Chodzi o to żeby nie spał :D
Teraz będę sprawdzał na swojej skórze powiedzenie "można się bawić bez alkoholu".
To musisz zrezygnować z gali z pilnować mata od początku![]()
Jeśli chcesz iść z Kazimierza do galerii krakowskiej to jak najbardziej.
mowisz "food" - rozumiem burger king
Myślę, że do północy wytrzymam.To musisz zrezygnować z gali z pilnować mata od początku
Natury nie oszukasz a Cohones w tym nie pomoże bo samo bedzie pływać![]()
Jeśli chcesz iść z Kazimierza do galerii krakowskiej to jak najbardziej.
Wieś Krowodrza. Zobaczymy czy to będzie konieczne ;)Jeśli ktoś jest z okolicznych wiosek po stronie północnej mogę pozbierać towarzystwo. Na pks/pkp też odstawić ok. 1-2 w nocy.
Z cyklu cytaty wielkich ludzi "nie chcem, ale muszem"Próbowałem w sobotę-nie polecam
Z wielkich ludzi to musiałem w sobotę Olka Kwaśniewskiego bronić. Jak można mówić, że by się z Olkiem nie napiło!Z cyklu cytaty wielkich ludzi "nie chcem, ale muszem"
Ja - ważenie.Ważenie czy jakieś piwko w piątkowy wieczór?
W ogóle jest ktoś w Krakowie od piątku (nie licząc miejscowych)? Ważenie czy jakieś piwko w piątkowy wieczór?
Teraz będę sprawdzał na swojej skórze powiedzenie "można się bawić bez alkoholu".
Najtańszy w mieścieProponujecie biforekmuszę to przemyśleć.
Fejk toasty pod mineralkę robiłem, wydało się.Tak juz dawno mnie zastanawiało, jak chłopaki pisały, że masz mocną głowę. To chyba od zlotu z Wojkiem, a potem przez Chorwację jakoś plota poszła. Widzac Twoją posturę , Waść oraz czytając co na dwóch osttnich imprach żeś odjaniepawlał, to albo Ci juz wątroba siada, albo wcześniej robiłes fejk toasty pod mineralkę![]()