Skoro ma być Pudzian i Mamed, to nie oczekiwałbym nagle wszystkich z KSW 18 na 19...
Pudzianowski:
- Bazelak - o ile podchwycą, dobra hala, medialnie te przepychanki o ile zostanie to dobrze zobrazowane... hmmmm... może się sprzedać lepiej niż Najman
- Thompson - nie liczyłbym na to... pierwsze Nastula mógłby z nim walczyć szybko na MMAA3, a po drugie to męczące dla organizatorów i dlatego możliwe do wykonania
- Sapp - hehe... moje ciche marzenie
- Silva - za wcześnie :)
- Overeem - naturalna kolej rzeczy moim zdaniem
Chalidow (ludzie to już POLAK! - piszmy po naszemu!):
Materla - logiczne jeśli porządkujemy pasy... Leites - jeśli chcą wykorzystać podpisany kontrakt... super opcja ;)Santiago - po akcji MMAA też do ogarnięcia, o ile jeszcze wolnyHorwich - nie wykluczam, ale bardziej wydaje mi się pewniejszy dla Chmielewskiego
To dwa dania główne mam za sobą... Kto na pierwsze danie i przystawkę...
Na pewno nie Sowiński - Jewtuszko... Trzy razy pod rząd? Irokez na Warburtona się też na maj nie przygotuje... to raczej na 20... Amasinger ma jeszcze jedną walkę w KSW, więc prędzej on zawalczy z Kornikiem, ale tak jak w przypadku Irokeza mało prawdopodobne moim zdaniem.
Bedorf może dostać Gluhova... o ile wreszcie będzie unifikacja tej wagi ciężkiej...
Antek jak napisałem wyżej Horwich!
Materla może dostać Taylora, bądź Filho...
Saidova dawno nie było... Może z Mańkowskim się zmierzy, albo kogoś ściągną, albo wystawią Moksa z Crawfordem
Celiński by mógł na dzień dobry Olivę dostać. Amerykanin nie walczył źle a Karola mógłby wypromować
Różalski jest ciągle w gazie, więc walka z LeBannerem dalej aktualna o ile się Francuz wyleczy ;)
@pst zrobił ciekawe zestawienie:
Lekka
1. Warburton
2. Sowiński
3. Jewtuszko
4. Anzihew - naturalny piórkowy
5. Amasinger
6. Dana
7. Mankiewicz - dawno gościa nie było
Półśrednia
1. Saidov
2. Moks
3. Mańkowski
4. Crowford
5. Mestre
Średnia
1. Chalidov
2. Materla
3. Chmielewski
4. Zikic
5. Taylor
6. Lindland - skończył karierę
7. Babene
8. Kułak - wróci za rok?
9. Nobrega?
Półciężka
1. Błachowicz
2. Sokodjou
3. Branch
4. Miranda
5. Orłowski
6. Brutus
7. Stringer
8. Narkun - tu jeszcze bez umów jak się rozumie?
Ciężka
1. Bedorf
2. Pudzianowski
3. Le Banner
4. Overeem
5. Waluś
6. Celiński - bez umowy
7. Thompson
8. Różalski