Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
haha mam nawet screena, nie martw sie, naprawde honorowy jestem, jesli wygrasz, na 2 dzien pojdzie kurier pod adres jaki podasz.Bałem się, że zapomniałeś. Nie będę musiał cię potem po forum szukać.
haha mam nawet screena, nie martw sie, naprawde honorowy jestem, jesli wygrasz, na 2 dzien pojdzie kurier pod adres jaki podasz.
i tez to lubie, chetnie wypije ze przegrana conora, ale rownie chetnie wysle ci butle na swietowanie wygranej conora.I to mi się podoba. Wygram czy przegram nie ważne, przynajmniej będą dodatkowe emocje i więcej zabawy.
i tez to lubie, chetnie wypije ze przegrana conora, ale rownie chetnie wysle ci butle na swietowanie wygranej conora.
Ale zwariowany bet!Siemanko, w zwiazku, z duza iloscia typow na conora, stawiam zakladzik z kazdym chetnym, 0,7 czarnego walkera w grze, ja oczywiscie stawiam na floyda, mamy juz zaklad z @Remzo, ktos chce dolaczyc?
@Remzo
"
Mistrz WBO w wadze średniej Billy Joe Saunders (24-0, 12 KO) jest tak pewny zwycięstwa Floyda Mayweathera Jr (49-0, 26 KO) nad Conorem McGregorem, że gotowy jest postawić na to własne życie.
Do wielkiej konfrontacji najlepszego boksera ostatnich lat z mistrzem UFC dojdzie 26 sierpnia w Las Vegas.
- McGregor przegra w ciągu pięciu rund, jestem tego tak pewien, że pozwoliłbym chirurgowi, by wyciął mi serce i podtrzymywał je przy życiu. A gdyby mój typ się nie sprawdził, to niech wbiją w nie nóż - stwierdził Saunders."
haha dobrze, ze my polecielismy lajtowo z zakladem.
tak.nudzi ci sie? przeszkadzam ci w czyms?
to idz bic zone a nie mnietak.
to idz bic zone a nie mnie
On nie ma żony bo żadna go nie chceto idz bic zone a nie mnie