zielony666
Vale Tudo Open
Hejterones pisze o końcu ViaPlay (zgodnie z faktami xD) a Gleba podpisał REKORDOWY kontrakt na 6 walk (!).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wy tu snujecie teorie, a Maciuś uświadamia, że KSW to produkt międzynarodowy dla wajaplej. I co Wy na to?
Chłop jest wniebowzięty. Jakby KSW trafiło do TVP Sport się były by jajca. Najgorsze, że chłopy nie wiedzą co robić bo wybory dopiero na jesień a komuś trzeba w dupę wejśćSzkoda, że nie ma reakcji live z gabinetu Kmity przy publikowaniu tej informacji :)
Dzięki za odbanowanie redakcjo!
Faktycznie przesadziłem ze swoim hejtem w kierunku redakcji MMAROCKS, która wykazała się miłosierdziem w moim kierunku!
Z mojej strony nie będę już poruszał kwestii politycznych bo to jednak jest Forum MMA - wszystkich fanów i kibiców Cohones pozdrawiam a hejterom to wiadomo...
Na banie nie mogłem przeżywać wspólnie z Kolegami Colloseum2 i potężnego starcia Purpurator-Szpilka (z potężnym dociążeniem Mariusza) a jak zobaczyłem, ze VBiaplay pada to prawie łza smutku mi z oka poleciała.
KSW ma przejebane - 60% spadek akcji, nowy CEO, który słynny jest z cięcia kosztów. Umówmy się KSW jest w Europie na Viaplay mniej popularne niż snooker i rzutki - w zagranicznych abonamentach nie ma nawet starych gal KSW do obejrzenia.
View attachment 68291
Teraz się okaże czy ta ucieczka do przodu w myśli "zastaw się a postaw" utrzyma ich centymetr powyżej poziomu gówna czy nie. Czipsy kupione.Teraz wiemy po co był Narodowy z dupy robiony po taniości na maxa z biletami za 50zł - by w sztuczny sposób podnieść wartość marki przed ewentualną sprzedażą albo partnerstwem z... może TVP albo TVN. Chuj wie. Będzie wesoło. Kelner już oświadczenie szykuje.
Wyniki KSW musiały być tragiczne - Glory dalej na Viaplay xD. Kickboxing > 2-ga federacja MMA na świecie.
Purpurator w klatce z Niedźwiedziem Brunatnym - ponad 90kg jak Sapp w Sylwestra u Kitajców?Chodzą słuchy, że do siedziby KRS-1 już wpłynęła rekordowo lukratywna oferta z Animal Planet.
Niby tak, ale studio i opakowanie spotkań mieli naprawdę na fajnym poziomie. Plus wypłynęło tam trochę nowych twarzy (Radzio Przybysz top), które mam nadzieję dołączą tam, gdzie będą Premiership pokazywać.Totalnie mam w chuju co się stanie z KSW, ale mam nadzieje że to jest moment kiedy liga angielska wraca do domu![]()
Niby tak, oprawa spoko tylko mnie mordko interesuje koniec końców jedno, jakość transmisji a VP miała ją fatalną i chuj z nimi. Nie te żebym był "biznesmenem" który na nic nie ma czasu, ale serio nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałem jakieś studio i słuchał pierdolenia typów przed neczem. Obejrzeć mecz, w przerwie się odlać i przygotować ewentualnie szamkę na 2 połowe i nara.Niby tak, ale studio i opakowanie spotkań mieli naprawdę na fajnym poziomie. Plus wypłynęło tam trochę nowych twarzy (Radzio Przybysz top), które mam nadzieję dołączą tam, gdzie będą Premiership pokazywać.
No i Bundes w końcu wróci do mainstreamu, bo to jest liga, którą się świetnie ogląda.
Tak - skonfrontujmy to z rzeczywistością - ja mam na poddaszu prawie jak Pawel Ryt pogromca klasy robotniczej - 75 cali OLEDa 4k od SONY i jak włączałem ViapPlay to mi oczy puchły i miałem na ekranie pixele wielkości palca - @Dominik Durniat mnie jebał, że on ma obraz KRYSZTAŁOWEJ jakości a ja mu napisałem, że 720p to ponad 2x niższa rodzielczość niż 1080p - zostałem zwyzywany (w sumie to tak 2.2x niższa rozdziałka) - w czasach gdy 4k staje się standardem - 8x wyższa rozdzielczość. Nawet Janusz ma w domu tani TV 4k i odpala Wajaplej i mówi Grażyna coś tu jest zjebane - czemu to tak wygląda Ojciec Mateusz był w 4k i wyglądał jak brzytwa. Zobaczcie fora poza MMA jak tam ludzie jebią po "jakości" Viaplay.Niby tak, oprawa spoko tylko mnie mordko interesuje koniec końców jedno, jakość transmisji a VP miała ją fatalną i chuj z nimi. Nie te żebym był "biznesmenem" który na nic nie ma czasu, ale serio nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałem jakieś studio i słuchał pierdolenia typów przed neczem. Obejrzeć mecz, w przerwie się odlać i przygotować ewentualnie szamkę na 2 połowe i nara.
No ja bardzo liczę na to, że ten globalny produkt zostanie na Viaplay.Nie rozumiem tej satysfakcji niektórych, niech sobie KSW funkcjonuje, przynajmniej jest o czym gadać i z czego się pośmiać, zdarzają się przecież fajne walki i gale.
Najbardziej pali się koło dupy dziennikarzom, którzy porzucili C+ i inne dobre redakcje. A może D. Durniat i spółka w końcu zostaną zatrudnieni przez Kawula i Lewandowskiego, i wszystko będzie stało na nogach, będą mogli sobie chwalić szefów do woli.
Tylko na uj im tylu Polaków na kontraktach? Jest ich chyba z 250.KSW ma umowę do końca 2025
![]()
KSW przedÅużyÅo umowÄ z Viaplay | MMAROCKS
Największa polska organizacja przedłużyła kontrakt z platformą streamingową Viaplay, która transmituje gale KSW, o kolejne dwa lata. Informację przekazał portal sport.pl. Umowa pomiędzy organizacją KSW, a Viaplay obowiązywała do grudnia trwającego roku. Jak podają włodarze najlepszej polskiej...www.mmarocks.pl
więc myślę że mają wyjebane skąd i dokąd Viaplay się będą wycofywać.
Ja mam 85' (pozdro Ryt) i jak człowiek oglądał mecz PL w 4k a przesiadł się na to gówno za które płacił a miał 720p to tylko cieszyć się że to jebło. Dureń jak oglądał na telefonie to może miał i kryształ obraz. Nie dość, że jakość chujowa to jeszcze to zacinanie się (w chacie światłowód 1 GB z pingiem około 8) albo w ogóle wyrzucanie z transmisji, ale kurwa sprawdź bebechyTak - skonfrontujmy to z rzeczywistością - ja mam na poddaszu prawie jak Pawel Ryt pogromca klasy robotniczej - 75 cali OLEDa i jak włączałem ViapPlay to mi oczy puchły i miałem na ekranie pixele wielkości palca - @Dominik Durniat mnie jebał, że on ma obraz KRYSZTAŁOWEJ jakości a ja mu napisałem, że 720p to ponad 2x niższa rodzielczość niż 1080p - zostałem zwyzywany (w sumie to tak 2.2x niższa rozdziałka) - w czasach gdy 4k staje się standardem - 8x wyższa rozdzielczość. Nawet Janusz ma w domu tani TV 4k i odpala Wajaplej i mówi Grażyna coś tu jest zjebane - czemu to tak wygląda Ojciec Mateusz był w 4k i wyglądał jak brzytwa. Zobaczcie fora poza MMA jak tam ludzie jebią po "jakości" Viaplay.
Kontrakty to są w UFC, w KSW są dżentelmeńskie umowy.Tylko na uj im tylu Polaków na kontraktach? Jest ich chyba z 250.
Dazn przygarnął oktagon, może być zgrzytPewnie ich przygarnie jakiś streaming typu DAZN. Wątpię w rychły upadek KSW.
To co jest w FEN? :DKontrakty to są w UFC, w KSW są dżentelmeńskie umowy.
Do bramy i się nie znamyTo co jest w FEN? :D
8 tysięcyTo co jest w FEN? :D
Jeśli będzie takie KO'sy wyłapywał to może i na 30 podpisać...Hejterones pisze o końcu ViaPlay (zgodnie z faktami xD) a Gleba podpisał REKORDOWY kontrakt na 6 walk (!).
View attachment 72632
Brutto8 tysięcy