Gaara
UFC Heavyweight
jak bylem mlodszy, to mowilem to samo. zajebalem chyba z milion wiader w zyciu :DWiadro to najlepsze co moze byc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jak bylem mlodszy, to mowilem to samo. zajebalem chyba z milion wiader w zyciu :DWiadro to najlepsze co moze byc![]()
Nie ma zlego wieku na wiadrojak bylem mlodszy, to mowilem to samo. zajebalem chyba z milion wiader w zyciu :D

bardzo mi się podoba wydmuchiwanie nosa

3 power blue cheese , 9 silver haze@ODYNIEC co to za odmiana tych roslinek?![]()
takie bajery to po alkoholu sa a nie po zielskuMemy nie klamiątakie bajery to po alkoholu sa a nie po zielsku

jakby wpierdolil to bylby jeszcze bardziej zrobiony

jakby wpierdolil to bylby jeszcze bardziej zrobiony![]()
na pizze, "surowa", zmielonaJadłeś kiedyś zioło, Gaara ?
Na surowo, czy to dodajesz do czegoś?
na pizze, "surowa", zmielona
Jak wygrać 40 teleturniejów paląc marihuanę?

Bo to rok 1996. Ludzie wtedy mało co wiedzieli o takich rzeczachczemu on tam gada ze ziolo jest halucynogenne? to nie kwas![]()

Jak wygrać 40 teleturniejów paląc marihuanę?
moze typ jaral szalwie jakasBo to rok 1996. Ludzie wtedy mało co wiedzieli o takich rzeczach![]()

Podobno kiedyś to rosło sobie byle gdzie i nikt się nie przejmował. Ale raczej nie w 96 tylko jeszcze wcześniej. Tak mi mówilimoze typ jaral szalwie jakas
ps. w 96 to bylo jaraniei jakie gibony![]()

ja juz chyba z rok albo 2 jaralem a sprzet to jakies biale wdowy, purpura,jack herer, ak47 same kozaki, to byly czasyPodobno kiedyś to rosło sobie byle gdzie i nikt się nie przejmował. Ale raczej nie w 96 tylko jeszcze wcześniej. Tak mi mówili![]()
Ale rosło kiedyś tak byle gdzie w tamtych czasach bo policja w ogóle się takimi rzeczami nie przejmowała ? Na jakieś zwykłej łące ? To mogły być lata 80 albo i nawet 70. Podobno to było znacznie słabsze niż te dzisiejsze mocne odmiany których osobiście nie znoszę. Mówili mi, że to można było jak papierosy palić. Jeden cały joint i człowiek tylko delikatnie dziabnięty. Takie stare oldskulowe zioło którego już pewnie nigdzie nie ma, bo teraz to stężenie THC zawsze musi być przejebane. W sumie to rozumie bo jest znacznie taniej wtedyja juz chyba z rok albo 2 jaralem a sprzet to jakies biale wdowy, purpura,jack herer, ak47 same kozaki, to byly czasy