Wyniki Usyk vs Rico: Glory in Giza – wyniki gali bokserskiej

king-baldwin.webp

Jeszcze na powtórce widać, że sądzia wszedł dokładnie w momencie kiedy Verhoeven zadawał cios

Ciekawe przerwanie, nie widziałem żeby Usyk chociaż raz trafił w tym momencie czymś na prawdę dobrym a sędzia kończy walkę :juanlaugh:

Ale żenada, ale wiadomo komisja Cohones już zdarzyła sto razy chłopa wyśmiać bo banderowiec nie będzie miał co z nim robić w ringu i Rico skończy szybko znokautowany :mamed:ale żenada ja pierdole większego wałka w boksie sobie nie przypominam

Nie ma co się podniecać przerwaniem. Nie ta runda, to następna. Usyk walczył na 60%, a jak ze dwa razy przyspieszył, to było wiadomo kto jest kto.
To mógł poczekać do kolejnej jak mu tak dobrze szło. A nie przerywać z gongiem.

Haha o kurwa, ale sędzia szybko wkroczył z tym przerwaniem dla takiego wojownika jak na jakiejś gali w sali gimnastycznej, ciekawe ile ludzie przepierdoli milionów na live stawiając na Rico. No ale chuj, @JosueEstebanez chociaż zakład wygrałeś.
Wiesz już chuj z tym zakładem, po ludzku szkoda mi Rico bo tam był zaraz koniec rundy i nawet z tym knockdownem i 12 rundą by tego nie wygrał, szkoda Rico i jebać szczerbusa banderowca zajebanego

Niezly scenariusz, Ukrainiec trzy ciosy na krzyz zadawal, Rico parl do przodu zadajac ciosy z czego 3/4 szla na blok. Holender wygrywal na punkty, ale w ostatnich rundach poszla kombinacja i koniec walki.
Przerwanie za wczesne.

Ciekawe dlaczego nie było przerwania jak Fury praktycznie wisiał nieprzytomny na linach skoro tu musiało być jak chłop normalnie blokował

Przerwanie trochę z dupy. Włączyłem dopiero w 10 rundzie i patrzę że punktują dla Rico i mam takie wtf xd no ale pewnie ukr się bawił całą walkę bo miał zakład że znokautuje w rundach 10-12. Niech da ostatnią walkę i odchodzi jako niepokanny champ

Nie ma co się podniecać przerwaniem. Nie ta runda, to następna. Usyk walczył na 60%, a jak ze dwa razy przyspieszył, to było wiadomo kto jest kto.
Gdy inni rozkminiali zasady, on już znał wynik...
Rozegrał to jak rasowy pokerzysta. :fjedzia:

Inna sprawa że jeszcze nie oglądałem walki bokserskiej, żeby jakiegoś wała nie było. Biją się, biją, nagle sędzia wchodzi i według własnego widzimisię przerywa se i chuj, przegrałeś. Wspaniały sport.

:beczka:
Dokładnie, te nokauty w boksie to czasem jakiś żart. Normalnie walczą, nic wielkiego się nie dzieje a sędzia przerywa bo już mu się tam stać nie chce

Gdy inni rozkminiali zasady, on już znał wynik...
Rozegrał to jak rasowy pokerzysta. :fjedzia:
Znając ukraińca mógł sobie postawić takie właśnie zadanie, co nie zmienia faktu, że Rico pokazał o wiele więcej niż większość oczekiwała.
Oho niemiec wszedł :)

Back